Kiekko-Vantaa | Mestis

Erik Embrich palaa lohipaitaan

09.06.2021

Kiekko-Vantaan sentteriosasto vahvistuu mieluisella paluumuuttajalla, kun Erik Embrich pukee kahden vuoden tauon jälkeen päälleen lohipaidan.

Kiekko-Vantaa on tehnyt kauden 2021–22 kattavan sopimuksen keskushyökkääjä Erik Embrichin kanssa. Taitavan ja juonikkaan sentterin paluuta lohipaitaan on ollut mukana mahdollistamassa yhteistyökumppanimme Konsulttiverkko, joka toimii Embrichin kummiyrityksenä alkavalla kaudella.

– Eki on taitava sentteri ja tuo meille lisää osaamista hyökkäyspäähän sekä ylivoimalle. Eki on Mestikseen ykköskorin pelaaja omalla pelipaikallaan. Tärkeä ja hyvä palanen siis meille. Kiitos Konsulttiverkolle siitä, että he olivat mukana mahdollistamassa Ekin paluuta Loheen, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen kertoo.

Embrich pelasi viime kauden Slovakian pääsarjassa HC Nove Zamky´n paidassa. Toissa kaudella näyttävä sentteri takoi 39 paunaa TUTO:n riveissä. Kiekko-Vantaassa Embrich pelasi kaudet 2017–19, jonka aikana hän debytoi myös KHL:ssä. Liigassa Embrich on pelannut urallaan yhteensä 11 ottelua.

–  Hienoa palata Vantaalle. Minulla on hyviä muistoja täältä ja tämä on hieno paikka. Joukkueena pärjääminen on tärkein asia ja itselle tämä on myös hyvä sauma päästä takaisin tätä kautta liigakaukaloihin, Erik Embrich sanoo.

Embrich on tehnyt hyvää jälkeä myös junioreissa ja pelannut useita nuorten maaotteluita. Sentteri on voittanut urallaan U16 SM-sarjan pronssia 2013 HIFK:ssa ja U20 SM-hopeaa 2017 Porin Ässissä.

Embrich pelaa lohipaidassa numerolla 81.

– Joukkueen rakennus on hyvässä vauhdissa. Kärkiosaamista on vielä tulossa pakistoon ja hyökkäykseen, Niskanen valottaa.

KIEKKO-VANTAA (sopimustilanne 9.6.2021)

MAALIVAHDIT:

30 Sebastian Katajainen

31 Mikko Holopainen

70 Samuli Tervo

PUOLUSTAJAT:

2 Jaako Manninen

8 Niko Mikkola

17 Oliver Tuhkanen

23 Oliver Felixson

44 Aapo Ahola

50 Nikke Kettukangas

56 Joonas Pohjasmäki

HYÖKKÄÄJÄT:

12 Joni Piipponen

13 Niclas Tenhovuori

19 Santeri Aalto

20 Olli Maansaari

22 Oliver Kinnunen

40 Rasmus Lahnaviik

63 Tommi Laakso

75 Jaakko Kuusisto

77 Eppu Karuvaara

81 Erik Embrich

86 Kristjan Kombe

 

Mestis