Kiekko-Vantaa | Mestis

Eetu Mäki debytoi lohipaidassa – katso kokoonpano Suomen Cupin puolivälieräsarjan ensimmäiseen näytökseen

11.09.2019

Kiekko-Vantaa kohtaa tänään jääkiekon Suomen Cupin ensimmäisessä puolivälieräottelussa vieraskaukalossa Kooveen. Lohipaidassa debyyttinsä tekee hyökkääjälupaus Eetu Mäki.

Viime kauden jäljiltä tehdystä operaatiosta toipunut ja alkukauden Jokereiden A-nuorissa pelannut hyökkääjälupaus Eetu Mäki tekee tänään ensiesiintymisensä lohipaidassa. Oikealta laukova hyökkääjä takoi viime kaudella 57 tehopistettä Nuorten SM-liigassa Vaasan Sportille. Mäki on tehtaillut nyt alkukaudella Jokereiden A-nuorissa viidessä ottelussa kaksi maalia ja kerännyt yhden syöttöpisteen.

Kiekko-Vantaan kokoonpanoon tulee vain pieniä viilauksia viime viikosta. Tolppien välissä torjuntavastuun ottaa Waltteri Ignatjew.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat puolustaja Eetu Torpström ja hyökkääjä Oliver Kiljunen. Sairastumisten vuoksi sivussa ovat kapteeni Erno Hopponen ja hyökkääjä Joonas Niemelä. Huilivuorossa terveenä on puolustaja Jesse Holopainen.

Yhteistyöseura Jokereiden vahvuudessa kauden ensimmäisellä vieraskiertueella ovat maalivahti Aleksanteri Heiskanen ja sentterilupaus Konsta Hirvonen.

Kiekko-Vantaan kapteenina toimii tänään Keni Karalahti.

Koovee–Kiekko-Vantaa tänään klo 18.30 Hakametsän kakkoshallissa.

Kiekko-Vantaa tänään:

1 Waltteri Ignatjew (30 Niku Halla-Aho)

 

63 Roope Reini–13 Keni Karalahti

58 Emil Leppänen–42 Ville Rautiala

47 Miika Heiskari–6 Samuel Sikstus

 

26 Petteri Villanen–59 Mikael Saha–67 Joel Sund

92 Aleksi Halme–9 Harri Kainulainen–11 Julius Valtonen

21 Roope Niskanen–44 Samu Poutanen–16 Eetu Mäki

20 Ville-Valtteri Mustonen–23 Jesse Niemi–24 Markus Lahtinen

25 Lauri Savela

Mestis