Kiekko-Vantaa | Mestis

Eero Savilahti vahvistaa Kiekko-Vantaata tällä viikolla – tsekkaa kokoonpano

11.10.2019

Kiekko-Vantaa kohtaa tänään Trio Areenalla RoKin. Kiekko tippuu jäähän Tikkurilassa klo 18.30. Lohipaitojen tähtäimessä on kauden ensimmäinen kotivoitto.

Kiekko-Vantaa kohtaa tänään Trio Areenalla RoKin. Luvassa on jälleen Suomen viihdyttävintä lätkää ja tunteita sekä tuoksuja.

Kiekko-Vantaa hakee kauden ensimmäistä kotivoittoa ja RoKi puolestaan yrittää katkaista neljä ottelua kestänyttä tappioputkeaan.

Kiekko-Vantaan kokoonpanoon tulee muutamia viilauksia ja yksi uusi nimi. Nimittäin hyökkääjä Eero Savilahti nähdään viikonlopun otteluissa lohipaidassa paikkaamassa loukkaantumisia.

Savilahti pelasi viime kaudella Ilveksen riveissä 25 liigaottelua tehoilla 1+7. Lisäksi monipuolinen ja työteliäs hyökkääjä pelasi lainalla Kooveen paidassa Mestistä ja saalisti 15 ottelussa tehot 2+9. Savilahti on pelannut urallaan 229 runkosarjaottelua Liigassa Ilveksen ja KooKoon riveissä tehoilla 30+44=74.

Savilahti pelaa lohipaidassa pelinumerolla 12. Aleksi Halmeen ja Eetu Mäen väliin hyppäävän hyökkääjän osalta jatkosta keskustellaan viikonlopun otteluiden jälkeen.

Tolppien välissä kauden toisen ottelunsa pelaa Waltteri Ignatjew.

Paluun kokoonpanoon loukkaantumisten jälkeen tekevät luottopuolustaja Eetu Torpström ja hyökkääjä Oliver Kiljunen.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat puolustajat Ville Rautiala, Keni Karalahti ja kapteeni Erno Hopponen sekä hyökkääjät Konsta Hirvonen, Roope Niskanen ja Jesse Niemi. Huilivuorossa terveinä ovat maalivahti Niku Halla-Aho ja puolustaja Emil Leppänen.

Kiekko-Vantaa–RoKi tänään klo 18.30 Trio Areenalla. Liput illan otteluun edullisemmin hankit ennakkoon täältä.

Kiekko-Vantaa tänään:

14 Joonas Niemelä–59 Mikael Saha–67 Joel Sund

20 Ville-Valtteri Mustonen–9 Harri Kainulainen–11 Julius Valtonen

92 Aleksi Halme–12 Eero Savilahti–16 Eetu Mäki

19 Oliver Kiljunen–44 Samu Poutanen–26 Petteri Villanen

 

52 Eetu Torpström–6 Samuel Sikstus

18 Joonas Valkonen–47 Miika Heiskari

63 Roope Reini–57 Jesse Holopainen

 

1 Waltteri Ignatjew (41 Aleksanteri Heiskanen)

Mestis