Kiekko-Vantaa | Mestis

A-NUORET: Eemeli Laine valmis isoon ruutuun

27.06.2019

Upean kauden pelannut Eemeli Laine on valmis ottamaan entistäkin suuremman roolin Kiekko-Vantaan A-nuorissa.

Hyvin luisteleva ja peliä avaava puolustajalupaus Eemeli Laine oli jo päättyneellä kaudella Kiekko-Vantaan A-nuorten luottopuolustajia, mutta pelasi kauden aikana myös vielä B-nuorten SM-sarjassa.

Ensi kaudella Lainetta odottaa vieläkin isompi rooli Muikkujen takalinjoilla. Oman haasteensa kauteen kuitenkin tuo varusmiespalvelun suorittaminen. 

– Viime kausi oli paras tähän mennessä. Sain roolia ja itseluottamusta. Siitä jäi hyvä maku ja odotan ensi kaudelta vielä enemmän, Eemeli Laine kertoo.

Laine on kulkenut jo pidemmän aikaa Kiekko-Vantaan junioripolkua eteenpäin.

– Vantaa on hyvä paikka. Täällä on hyvä halli, hyvät valmentajat ja hyvä ympäristö. Tänne on aina mukava tulla, Laine sanoo.

Kiekko-Vantaan A-nuorten kausi Nuorten Mestiksessä starttaa 31. elokuuta kotiottelulla SaPKoa vastaan. Muikuilla on jälleen sellainen joukkue kasassa, jolla tavoitellaan tosissaan paikkaa Nuorten SM-liigaan kevätkaudelle.

– Meillä on hyvä kokonaisuus. Tässä on viime kauden kärkipelaajia B-nuorista, kesällä harppauksia ottaneita pelaajia ja kokemusta viime kauden Muikuista. Ei ole mitään hätää, Laine tuumii.

Laineen tulevaisuuden tavoitteet ovat luonnollisesti korkealla.

– Haluan pelata mahdollisimman korkealla miesten tasolla. Jos saisi päätykoppiin (edustusjoukkueen pukuhuone) näyttöpaikkaa, niin se olisi nyt ainakin tavoitteena, Laine päättää.

Tsekkaa koko haastattelu yltä.

Mestis