Kiekko-Vantaa | Mestis

Eemeli Jeskanen lohipaitaan

10.02.2021

Hyökkääjä Eemeli Jeskanen liittyi joukkueeseen keskiviikkona.

Kiekko-Vantaa on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Eemeli Jeskasen kanssa. Työteliäänä ja monipuolisena laitahyökkääjänä tunnettu Jeskanen liittyi lohipaitojen vahvuuteen keskiviikkona.

– Eemeli on duunaripelaaja. Hän on työteliäs ja monipuolinen hyökkääjä, joka voi pelata oikeastaan missä tahansa ruudussa. Hyvä palanen ja lisä tähän joukkueeseen, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen kertoo.

Jeskanen pelasi alkukauden SaPKossa, jossa saalisti 18 ottelussa tehot 3+2.

Hyvinkääläislähtöinen hyökkääjä vietti kaksi edellistä kautta Peliitoissa. Jeskaselle on kertynyt Mestiksessä 101 ottelua, joissa hän on paukuttanut 11 maalia ja saalistanut 20 syöttöpistettä.

Jeskanen on U20 Suomen mestari keväältä 2017 HPK:sta, jossa samassa joukkueessa pelasivat muun muassa Erkka Seppälä, Julius Valtonen ja Kiekko-Vantaan viime kauden ykköstykki Harri Kainulainen.

Kiekko-Vantaa ei ole Jeskaselle täysin vieras organisaatio entuudestaan, sillä hyökkääjä saapui seuraan try outille kesällä 2018.

– Tämä on tuttu paikka ja kopissa tuttuja jätkiä vierellä, niin kyllä tänne oli helppo tulla. Työnteko on pelissäni kaiken a ja o. Olen monipuolinen hyökkääjä, joka pystyy tekemään maaleja, rakentamaan paikkoja ja tehdä likaisempaakin hommaa, pystyn pelaamaan ylivoimaa sekä alivoimaa, Eemeli Jeskanen kertoo.

– Muutamia vaihtoehtoja minulla oli, mutta kun tämä tulli eteen, niin löin äkkiä kiinni. Nyt ei venailla, vaan äkkiä hommiin, Jeskanen sanoo.

Jeskanen pelaa lohipaidassa numerolla 24.

Tervetuloa Loheen, Eemeli!

Mestis