Kiekko-Vantaa | Mestis

Alex Lindroos lainasopimuksella lohipaitaan

08.01.2019

Puolustaja Alex Lindroos vahvistaa Kiekko-Vantaan takalinjoita helmikuun maajoukkuetaukoon saakka.

Kiekko-Vantaa ja liigaseura JYP ovat sopineet puolustaja Alex Lindroosin siirtymisestä helmikuun maajoukkuetaukoon saakka kestävällä sopimuksella lohipaitaan. Maajoukkuetauon aikana puolustajan tilannetta tarkastellaan uudelleen. 

Lindroos on pelannut tällä kaudella SM-liigassa JYPin riveissä 11 ottelua ja kerännyt yhden syöttöpisteen. Mestiksessä raamikas puolustaja on pelannut lainapestillä KeuPa HT:n pelipaidassa 10 ottelua tehoilla 1+2. Lisäksi Lindroos on pelannut yhden CHL-ottelun JYP-paidassa ja teki siinä maalin.

– Uskon, että Alex on hyvä lisä joukkueeseen. Hän pystyy auttamaan meitä varmasti niissä asioissa, joihin kaipaammekin petrausta, eli puolustamaan vahvasti ja laittamaan kiekkoa liikkeelle, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Simo Mälkiä kertoo.

Helsinkiläislähtöinen Jokeri-kasvatti on pelannut urallaan 27 liigaottelua JYPissä ja Pelicansissa tehoilla 1+2. Mestis-kokemusta löytyy 120 ottelun verran JYP-Akatemian, Peliittojen ja KeuPan riveistä.

Isokokoiseksi pelaajaksi hyvin liikkuva 23-vuotias Lindroos oli voittamassa JYPille CHL-mestaruutta keväällä 2018. Peräti 194-senttisellä puolustajalla on hurrikaanipaitojen kanssa sopimus kevääseen 2020 saakka.

Lindroos luutii Kiekko-Vantaassa pelinumerolla 55. Tsekkaa tuoreen hankinnan kuulumiset yltä.

TERVETULOA LOHIPAITAAN, ALEX!

Mestis