Kiekko-Vantaa | Mestis

Aleksi Halme vahvistaa lohipaitoja – tällä miehistöllä Kiekko-Espoon kimppuun

29.10.2020

Kiekko-Vantaa matkustaa tänään Kiekko-Espoon vieraaksi Metro Areenalle kauden neljänteen pääkaupunkiseudun paikalliskamppailuun.

Kiekko-Vantaa ja Kiekko-Espoo kohtaavat tänään Metro Areenalla. Lohipaidat lähtevät katkaisemaan viiden ottelun mittaista tappioputkeaan.

Kiekko-Vantaa on sarjassa seitsemäntenä ja Kiekko-Espoo löytyy neljänneltä sijalta. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti: Kiekko-Espoo vei ensimmäisen kohtaamisen Tapiolassa 0–1, Kiekko-Vantaa möyhensi sarjanousijan Tikkurilassa 5–2 ja muutama viikko sitten Kiekko-Espoo otti 1–2-jatkoaikavoiton Metro Areenalla.

Kiekko-Vantaan kokoonpanoon tulee muutoksia, sillä vain kultakypärä Erkka Seppälän johtama hyökkäystrio pysyy ennallaan.

Pelaavaan miehistöön nousee Aku Kinnari ja uutena nimenä kaukaloon tulee Jokeri-laituri Aleksi Halme. Liukasliikkeinen ja taitava hyökkääjä on kuntouttanut itseään viimeiset viikot Kiekko-Vantaan mukana. Halme tulee ykkösketjuun Jolle Nikanderin ja Juuso Perttilän vierelle.

Halme on pelannut kahdella edellisellä kaudella lohinutussa 41 ottelua tehoilla 9+11. Viime kaudella Halme murtautui Jokereiden KHL-joukkueen kokoonpanoon vahvoilla otteillaan.

Lohipaitojen maalissa jatkaa Samuel Jukuri.

Loukkaantumisen vuoksi sivussa ovat puolustaja Nico Nurmikanta ja hyökkääjät Matias Sointu sekä Viljami Wacklin.

Kiekko-Espoo–Kiekko-Vantaa tänään klo 18.30 Metro Areenalla.

Kiekko-Vantaa tänään:

71 Aleksi Halme–15 Jolle Nikander–20 Juuso Perttilä

70 Oliver Kiljunen–12 Erkka Seppälä–11 Julius Valtonen

25 Aku Kinnari–26 Konsta Hirvonen–16 Eetu Mäki

9 Juho Jokiharju–44 Samu Poutanen–14 Roope Niskanen

 

33 Jarkko Pynnönen–3 Christian Silfver

13 Eetu Peltola–34 Nuutti Viitasalo

86 Mico Luoto–50 Nikke Kettukangas

5 Miika Heiskari

 

35 Samuel Jukuri (31 Mikko Holopainen)

Mestis