A-NUORET: Muikut tyrmäsi Karhu-Kissat

12.09.2020

Kiekko-Vantaa nappasi täydet pisteet lauantaina kaatamalla Karhu-Kissat vieraskaukalossa U20 Mestiksessä maalein 5–0.

Kiekko-Vantaan A-nuoret palasi voittojen tielle U20 Mestiksessä kaadettuaan arkkivihollisensa Karhu-Kissat hienon esityksen jälkeen 5–0-lukemin.

Muikut oli ottanut perjantain TPS-tappiosta opikseen. Kaukalossa nähtiinkin lauantaina nälkäinen Kiekko-Vantaa.

Muikut avasi maalihanat toisessa erässä, kun Leo Latvala ja Patrik Lagerbohm (1+1) veivät Kiekko-Vantaan 2–0-johtoon.

Kolmannessa erässä Jesse Pietikäisen (1+1) maali katkaisi isäntien selkärangan llopullisesti. Ranskalaissentteri Paul Lepineau ja alivoimalla iskenyt puollustaja Eemeli Laine (1+1) juonivat loppulukemiksi 5–0.

Muikkujen maalissa Faustas Nauseda pelasi huippukamppailun ja torjui nollapelin.

Kiekko-Vantaa on neljän ottelun jälkeen U20 SM-sarjassa kolmella voitollaan mukana kärkikahinoissa.

Kiekko-Vantaa pelaa seuraavan ottelunsa ensi lauantaina Trio Areenalla Nokian Pyryä vastaan.

Karhu-Kissat–Kiekko-Vantaa 0–5 (0–0, 0–2, 0–3)

25.05 0–1 Leo Latvala (Eemeli Laine, Kasper Korhonen) YV

35.13 0–2 Patrik Lagerbohm (Niko Karlsson, Jesse Pietikäinen)

43.42 0–3 Jesse Pietikäinen (Patrik Lagerbohm, Samu Pohja)

48.50 0–4 Paul Lepineau (Akseli Kyttälä, Carl-Philippe Råtts)

51.24 0–5 Eemeli Laine AV