Kiekko-Vantaa | Mestis

A-NUORET: Muikut päätti harjoituskauden voittoon

22.08.2019

Kiekko-Vantaan A-nuoret nappasi viimeisessä harjoitusottelussaan 3–2-voiton Blues Akatemiasta torstai-iltana Trio Areenalla.

Ensi viikolla starttaavaan Nuorten Mestis -kauteen valmistautuvat Kiekko-Vantaa ja Blues Akatemia iskivät yhteen Tikkurilan kirkkaissa valoissa. Muikut nappasi voiton loppuhetkillä, kun Hannu Penttinen puttasi laatan takatolpalta rysään.

Päävalmentaja Jani Manninen näki taiston tauottua joukkueensa pelissä hyviä asioita, mutta löysi myös paljon parannettavaa. 

– Vähän sellaista tehotonta pörräämistä meiltä. Hyviä aihiota oli ja olimme pelin päällä. Vähän sellaista sekoilua, mutta kolmannessa erässä pelaajat alkoivat tehdä niitä juttuja joilla pelejä voitetaan, Kiekko-Vantaan A-nuorten päävalmentaja Jani Manninen kertoi.

Kyseessä oli Muikkujen viimeinen harjoitusottelu ennen sarjakauden käynnistymistä. Kiekko-Vantaa pelasi kahdeksan harjoitusottelua, joista se voitti neljä.

– Tiukkoja pelejä nämä ovat olleet. Pelit ovat osoittaneet, että meidän täytyy mennä limitillä, jos halutaan pärjätä. Jouduttiin kierrättämään pelaajia ehkä enemmän mitä olisimme halunneet, mutta tästä on hyvä jatkaa. Pojat saavat muutaman päivän nyt huilata ja ensi viikolla valmistaudutaan sarja-avaukseen, Manninen sanoi.

Kiekko-Vantaan maaleista vastasivat kahdesti osunut sentterilupaus Oskari Latvala ja voitto-osuman reilu minuutti ennen päätössummeria iskenyt Hannu Penttinen.

Muikut aloittaa sarjakauden lauantaina 31. elokuuta Trio Areenalla SaPKoa vastaan.

Mestis