A-NUORET: Muikut kukisti SaiPan Nuorten SM-liigassa

18.01.2020

Kiekko-Vantaa nappasi toisen voittonsa Nuorten SM-liigassa lauantaina kaatamalla SaiPan maalein 2–1.

Kiekko-Vantaa ja SaiPa iskivät yhteen Trio Areenalla lauantaina Nuorten SM-liigan alemmassa jatkosarjassa.

Muikut laittoi parasta pöytään ja taisteli upeasti joukkueena. Se toi myös tämän viikon kahdesta pelistä täydet kuusi sarjapistettä. Nimittäin Muikut kaatoi viime kaudella Kiekko-Vantaan A-nuoria edustaneen Juuso Tiihosen edustaman SaiPan maalein 2–1.

Kiekko-Vantaan maaleista tasaisessa ja jännittävässä kamppailussa vastasivat tehopuolustaja Eetu Peltola (1+1) ja voitto-osuman reilu kahdeksan minuuttia ennen loppua iskenyt Carl-Philippe Råtts.

SaiPan ainokaisesta vastasi vieraat 0–1-johtoon toisessa erässä sivaltanut Jerkko Häkkinen.

Muikkujen maalissa itävaltalaistalentti Sebastian Wraneschitz torjui hienon ottelun ja pysäytti 25 kiekkoa. SaiPan tolppien välissä Juho Markkanen koppasi 24 kutia.

Kiekko-Vantaan kausi jatkuu keskiviikkona vierasottelulla Kooveeta vastaan.

Kiekko-Vantaa–SaiPa 2–1 (0–0, 0–1, 2–0)

39.39 0–1 Jerkko Häkkinen (Markus Ruuskanen, Aleksi Akkanen)

43.48 1–1 Eetu Peltola (Joonas Kaartinen, Patrik Lagerbohm)

51.24 2–1 Carl-Philippe Råtts (Eetu Peltola, Eetu Kärkkäinen)