Kiekko-Vantaa | Mestis

A-NUORET: Muikut aloitti Nuorten Mestiksen voitolla

31.08.2019

Kiekko-Vantaa aloitti Nuorten Mestis -kauden kukistamalla lauantaina Trio Areenalla kotiyleisön edessä SaPKon maalein 4–2. Päävalmentaja Jani Manninen oli tyytyväinen täyteen pistepottiin, mutta löysi vielä parannettavaa joukkueen peliesityksestä. 

Kiekko-Vantaan A-nuoret aloitti Nuorten Mestis -kauden upealla 4–2-voitolla Savonlinnan Pallokerhosta, mutta helpolla ei Muikut vauhdikkaassa ja viihdyttvässä sarja-avauksessa päässyt. 

– Hermostunut alku meiltä ja kytättiin mitä tapahtuu. Paransimme peliä ja pelaaminen järkevöity. Kokonaiskuvassa peli oli meidän näpeissä koko ajan ja erien lopussa hallinta kääntyi aina meille. SaPKo oli valmis pelaamaan ja tuli kyllä kovaa ja teki pelistä vaikean. Maalissa Mikko Holopainen pelasi huippuottelun, Kiekko-Vantaan A-nuorten päävalmentaja Jani Manninen kertoi.

Kiekko-Vantaalta maaliverkkoa heiluttivat sentterilupaus Oskari Latvala, puolustaja Taavi Alanko ja kahdesti osunut Hannu Penttinen. Tolppien välissä Mikko Holopainen pysäytti 25 kiekkoa.

SaPKon maaleista vastasivat Heppu Malmstedt ja Joe Leinonen. Maalissa Roope Huittinen venyi kiekon tielle peräti 33 kertaa. 

Kiekko-Vantaan kausi jatkuu heti sunnuntaina kotiottelulla Hermestä vastaan. Kiekko tippuu jäähän Trio Areenalla klo 13.20. Otteluun on vapaa pääsy. 

– Jotta saamme jouhevuutta ja tehoja enemmän irti, niin tarvitisemme parempaa kiekotonta peliä heti alusta saakka. Teemme joitakin muutoksia kokoonpanoon, jotta moni saa startin tälle kaudelle, Manninen sanoi. 

Kiekko-Vantaa–SaPKo 4–2 (1–0, 1–2, 2–0)

19.36 1–0 Oskari Latvala (Joonas Kaartinen, Eetu Peltola)

20.55 1–1 Heppu Malmstedt

24.41 1–2 Joe Leinonen (Jere Ylikärppä, Simo Kauppinen)

36.04 2–2 Hannu Penttinen (Markku Kitunen, Eetu Kärkkäinen)

43.42 3–2 Taavi Alanko (Willy Rudert, Pyry Ekholm)

59.29 4–2 Hannu Penttinen (Pyry Ekholm, Eetu Kärkkäinen)

Torjunnat:

Mikko Holopainen 12+7+6=25

Roope Huittinen, SaPKo 10+13+10=33

Mestis