Kiekko-Vantaa | Mestis

A-NUORET: Muikuilta hyvä esitys TUTO:n vieraana

16.08.2019

Nuorten Mestis -kauteen valmistautuva Kiekko-Vantaa koki perjantaina Kupittaalla 3–5-tappion sarjaporrasta ylempänä pelaavalle TUTO:lle. Päävalmentaja Jani Manninen oli kuitenkin tappiosta huolimatta tyytyväinen joukkueensa otteisiin.

Kiekko-Vantaa ja Nuorten SM-liigajoukkue TUTO iskivät yhteen perjantaina Kupittaalla vauhdikkaassa ja viihdyttävässä kiekkopelissä.

Muikut laittoi parasta pöytään ja pelasi tappiosta huolimatta hyvän ottelun. Kiekko-Vantaan maaleista vastasivat Jose Korsikko, Akseli Kyttälä ja Aleksi Friman.

– Hyvä peli meiltä. Nyt oli ehdottomasti kovin vaatimustaso preseasonilla. TUTO laittoi kovat piippuun, mutta pelasimme tappiosta huolimatta hyvän matsin. Peli-ilme oli hyvä ja sisällöllisesti meidän pelaaminen oli hyvää. Ehkä värilasienkin takaa katsottuna, mutta enemmän oltiin TUTO:n päädyssä ja meidän liike oli raikkaampaa. TUTO puolestaan viimeisteli kovalla prosentilla virheistä, Kiekko-Vantaan A-nuorten päävalmentaja Jani Manninen kertoi taiston tauottua.

TUTO:n osumista vastasivat Rasmus Kiik, kahdesti onnistunut Nikita Puzakov, Marek Chamula ja Tuomas Pyyhtiä.

Kiekko-Vantaa pelaa vielä kaksi harjoitusottelua ennen kahden viikon päästä starttaavaa sarjakautta. Seuraava koitos on edessä keskiviikkona Trio Areenalla, jonne vieraaksi saapuu Karhu-Kissat.

– Aikataulussa mennään. Olemme pysyneet suunnitelmassa kiinni, jolla asioita käymme läpi. Mutta pitää osata elää myös hetkessä, eikä luottaa sokeasti suunnitelmaan. Joukkue on hitsautunut hyvin yhteen ja Lauri Savelan mukaantulo toi heti johtajuutta tähän, Manninen sanoi.

Mestis