Kiekko-Vantaa | Mestis

A-NUORET: Muikuille tappio Heinolassa

06.08.2020

Kiekko-Vantaan A-nuoret kokivat harjoituskauden ensimmäisen tappionsa, kun Muikut hävisivät Heinolassa Vierumäki Unitedin vieraana 3–5-lukemin.

Nuorten Mestis -kauteen valmistautuva Kiekko-Vantaa kohtasi harjoituskauden toisessa ottelussaan torstaina Heinolassa Vierumäki Unitedin.

Muikut aloitti tahmeasti, mutta paransi pelin edetessä ja hallitsi kamppailua mielin määrin toisessa sekä kolmannessa erässä. Voittoon asti selvä hallinta ei kuitenkaan takamatkalta riittänyt.

– Opettavainen peli. Ensimmäinen erä oli meiltä heikoin ja teimme paljon virheitä omalla alueella ja hyökkäysalueen sinisellä. Teimme hienot maalit siinä, mutta jouduimme 2–4-tappioasemasta jatkamaan toiseen erään. Toisessa erässä ja kolmannessa erässä hallitsimme ja loimme paikkoja, mutta kärsimme tehottomuudesta. Tykkäsimme pyörittää peli, kun olisi pitänyt mennä suoraviivaisemmin maalille ja olla valmis maksamaan hintaa maaleista. Taas kuitenkin nähtiin pelaajia ja saatiin hyvää oppia, Kiekko-Vantaan A-nuorten päävalmentaja Hannu Väisänen kertoo.

Kiekko-Vantaan maaleista vastasivat Aapo Kokko (1+1), Paul Lepineau ja Mikael Bauer.

Muikut kohtaa perjantaina Trio Areenalla harjoituskauden kotiavauksessa KJT Haukat. Ottelu starttaa klo 18.10,

– Puolustuspelin pitää olla tiiviimpää ja aktiivisempaa. Karvauspeliin pitää saada lisää jalkoja ja omiin pitää myös riittää sitä jalkaa tulla, Väisänen sanoo.

Mestis