A-NUORET: Muikuille kauden ensimmäinen tappio – piste mukaan Kajaanista

29.09.2019

Kiekko-Vantaa koki sunnuntaina kauden ensimmäisen tappion, kun Kajaanin Hokki vei voiton rankkareiden jälkeen maalein 2–1.

Kiekko-Vantaa ja Hokki iskivät yhteen sunnuntaina Kajaanissa Nuorten Mestiksen kärkipään kamppailussa.

Kiekko-Vantaa hallitsi kamppailua mielin määrin, mutta maalinteko oli vaikeaa. Hokin maalilla Elias Kyllönen venyi kiekon tielle peräti 51 kertaa.

Muikkujen ainokaisesta vastasi toisessa erässä kapteeni Lauri Savela, jonka osumaan syöttöpisteet saalisti Akseli Kyttälä ja puolustaja Eemeli Laine.

Hokki tasoitti kamppailun kolmannessa erässä, kun Teemu Kemppainen ohitti Muikkujen maalissa torjuneen Mikko Holopaisen.

Ratkaisu nähtiin voittolaukauskilpailussa, jossa Hokin sankariksi nousi Eetu Aakko. Näin Hokki onnistui katkaisemaan Muikkujen yhdeksän ottelun mittaisen voittoputken.

Kiekko-Vantaan kausi jatkuu ensi lauantaina SaPKon vieraana.

Hokki–Kiekko-Vantaa 2–1 VL (0–0, 0–1, 1–0, 0–0, 1–0)

32.59 0–1 Lauri Savela (Akseli Kyttälä, Eemeli Laine)

50.34 1–1 Teemu Kemppainen (Miko Kilpeläinen)

65.00 2–1 Eetu Aakko VL