A-NUORET: Kiekko-Vantaa aloitti harjoituskauden voitolla

31.07.2020

Kiekko-Vantaan A-nuoret nappasivat harjoituskauden ensimmäisessä ottelussa maukkaan 4–3-voiton Karhu-Kissoista.

Kiekko-Vantaan A-nuoret palasivat tällä viikolla takaisin sorvin ääreen omatoimiselta jaksolta. Muikut oli käynyt jäällä vain neljä kertaa ennen perjantain Karhu-Kissat -mittelöä. Nuorten Mestiksen kärkinippuihin viime vuosina kuuluneet Karhu-Kissat ja Kiekko-Vantaa iskivät siis yhteen Kaarelassa harjoituskauden avauksessa.

Hannu Väisäsen luotsaama Kiekko-Vantaa oli pureutunut puolustuspelin saloihin. Läpikäytyjä asioita  myös jo pelissä jonkin verran näkyi.

Muikut aloitti erittäin vahvasti, mutta toisessa erässä ote herpaantui ja Karhu-Kissat tuli peliin mukaan.

Kolmannessa erässä voiton Kiekko-Vantaalle ratkaisi ranskalaishyökkääjä Paul Lepineau (1+1), jonka johtama ykköstrio oli muutenkin tehokkaalla pelipäällä.

Muikuilta maalinteossa onnistuivat myös Akseli Kyttälä, Väinö Tapper (1+1) ja Aapo Kokko.

– Se oli sellainen kesäkauden ensimmäinen peli. Ensimmäinen erä oli pirteää ja raikasta peliä ja johdimmekin siinä 2–0, mutta toisessa erässä emme olleet enää aktiivisia ja päästimme vastustajan peliin mukaan. Kolmas erä oli varsin tasaista. Pelissämme oli hyviä asioita, mutta töitä tietenkin vielä on paljon tehtävänä, Kiekko-Vantaan A-nuorten päävalmentaja Hannu Väisänen kertoi taiston tauottua.

Kiekko-Vantaa jatkaa valmistautumista Nuorten Mestis -kauteen ensi viikon torstaina Vierumäki Unitedia vastaan Heinolassa. Ensimmäinen kotipeli harjoituskaudella pelataan viikon päästä perjantaina, kun Trio Areenalle vieraaksi saapuu KJT Haukat.