Kiekko-Vantaa | Mestis

A-NUORET: Kapteeni Kärkkäinen pyssytti Muikut voittoon

26.08.2020

Kiekko-Vantaan A-nuoret nappasivat harjoituskauden viimeisessä ottelussa 2–1-voiton Karhu-Kissoista. Voittomaalin pyssytti kolmannen erän lopussa ylivoimalla kapteeni Eetu Kärkkäinen.

Ensi viikolla starttaavaan Nuorten Mestis -kauteen valmistautuvat Kiekko-Vantaa ja Karhu-Kissat iskivät yhteen keskiviikkona Trio Areenalla.

Kamppailusta kehkeytyi tasainen, jännittävä, fyysinen ja kiihkeä taistelu – kuten aina näiden joukkueiden kohdatessa.

Kiekko-Vantaa maaleista vastasivat Veikko Paakkanen ja voitto-osuman kolmannen erän lopussa viivalta pyssyttänyt Eetu Kärkkäinen.

– Treenikausi kun on niin peli on viellä vähän sekavaa välillä, mutta kolmas erä oli jo ihan hyvää kiekkoa. Kyllähän sen voittomaalin tekeminen hyvältä tuntui, kun siinä ehti 5–6 kertaa vetämään, niin olihan se aikakin tehdä, Kiekko-Vantaan kapteeni Eetu Kärkkäinen kertoi taiston tauottua.

Maalissa aloittanut Niko Karhu ja puolessa välissä tolppien väliin tullut Faustas Nauseda pelasivat maalissa erittäin hyvin.

Kiekko-Vantaan A-nuorten harjoituskausi oli lupauksia antava. Vielä riittää tekemistä, mutta potentiaalia ja osaamista riittää.

– Meillä on nuori joukkue, mutta jokainen painaa hyvin hommia. Pikku hiljaa hitsaannutaan joukkueeksi, Kärkkäinen sanoi.

Muikut aloittavat Nuorten Mestis -kauden 4.9 kotiottelulla KJT Haukkoja vastaan.

Mestis