Kiekko-Vantaa | Mestis

A-NUORET: Kiekko-Vantaan kiri ei riittänyt voittoon – "Pelin perusta oikealla ladulla"

07.08.2019

Nuorten Mestis -kauteen valmistautuva Kiekko-Vantaa koki keskiviikkona Kaarelan jäähallissa niukan 5–6-tappion Karhu-Kissojen vieraana. 

Kiekko-Vantaa joutui taipumaan harjoituskauden kolmannessa ottelussa Karhu-Kissojen vieraana. Muikut sai otteluun heikon startin, mutta paransi pelin edetessä ja kiri jälleen maalin päähän.

– Ensimmäinen erä oli meiltä heikko. Vastustaja oli paikoissaan tehokas. Paransimme peliä tulimme maalin päähän. Paljon jäi parannettavaa, mutta hyviä asioita löytyi myös, Kiekko-Vantaan A-nuorten päävalmentaja Jani Manninen kertoi.

Muikkujen osalta iloisia asioita olivat muun muassa Hermeksestä tulleen uuden saksalaishyökkääjän Willy Rudertin maalihanojen avautuminen ja myös maalinteossa onnistuneen Jesse Pietikäisen paluu kaukaloon toi uusia mausteita hyökkäyspeliin. 

– Rupesimme puolustamaan hyökkäysalueella rohkeammin ja saimme pelin edetessä pitkiä hyökkäyksiä. Pelin perusta on oikealla ladulla. Tehokkuutta pitää saada lisää ja maalinteon tukitoimia paremmaksi. Nämä ovat tiukkoja ja hyviä pelejä, joissa saadaan dataa yksittäisistä pelaajista, Manninen sanoi. 

Kiekko-Vantaan A-nuorten harjoitusottelut jatkuvat perjantaina Trio Areenalla, jossa vastaan asettuu klo 18.20 alkavassa ottelussa Koovee. 

– Kierrätämme pelaajia tämän viikon peleissä ja ensi viikon ensimmäisessä matsissa ainakin. Muutoksia on siis tulossa. Mukava päästä kotihalliin pelaamaan taas, Manninen kommentoi.

 

 

Mestis