Kiekko-Vantaa | Mestis

Vielä kerran ennen maajoukkuetaukoa – katso kokoonpano

03.11.2018

Kiekko-Vantaa isännöi tänään Trio Areenalla RoKia. Kiekko tippuu jäähän Tikkurilan lauantai-illan huumassa klo 17.

Kiekko-Vantaa ja Rovaniemen Kiekko iskevät yhteen ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

Lohipaitojen kokoonpanoon tulee pieniä viilauksia. Tolppien välissä torjuntavastuun ottaa Mestiksen maalivahtitilaston kutonen Waltteri Ignatjew. Luukkua avaa Kiekko-Vantaan A-nuorten luottovahti Niku Halla-Aho.

Joona Monton johtama tehokentällinen jatkaa yhdessä. Muutoksia ei tule myöskään Alex Leväsen ja kapteeni Pekka Niemimaan johtamiin koostumuksiin. Pakkiparit ovat myös ennallaan.

Joona Harjama ja Ville-Valtteri Mustonen saavat rinnalleen Riku Tiaisen. Eilen huilannut Antton Mönkäre nousee 13. hyökkääjäksi.

Loukkaantumisen vuoksi sivussa on puolustaja Emil Leppänen. Terveenä kokoonpanon ulkopuolella on ainoastaan puolustaja Eemeli Heikkinen. Porvoon Huntersin Suomi-sarjajoukkueessa lainalla on puolustaja Mikko Kumin.

Viiden ottelun mittaisessa pisteputkessa oleva hyökkääjä Erik Embrich kutsuttiin Jokerien mukaan pikahälytyksellä Venäjälle vieraskiertueelle. Yhteistyöseura Jokerien mukana ovat myös maalivahti Juho Ratilainen ja puolustaja Nico Nurmikanta.

Eilen huikean Mestis-debyytin tehnyt maalivahti Eetu Mäkiniemi torjuu tänään Jokerien A-nuorten maalilla kotiottelussa SaiPaa vastaan.

Kiekko-Vantaa on sarjassa seitsemäntenä ja RoKi löytyy sijalta yhdeksän.

Kiekko-Vantaa–RoKi tänään klo 17 Trio Areenalla. Edullisemmat ennakkoliput hankit täältä.

Mestis