TUTO ryösti kotiedun jännitysnäytelmässä

14.03.2018

Kiekko-Vantaa koki keskiviikkona tasaisen taistelun jälkeen harmittavan tappion kotikaukalossa kolmannessa puolivälieräottelussa TUTO:a vastaan maalein 2–3.

Mestiksen klassikkojoukkueet Kiekko-Vantaa ja TUTO iskivät yhteen keskiviikkona Trio Areenalla. Jälleen näiden kahden kovan joukkueen välillä nähtiin tasainen ja kiihkeä vääntö.

Molemmilla joukkueilla oli omat hallintahetkensä ja maalipaikkansa illan aikana. Pienet asiat ratkaisivat tiukan kiekkokamppailun tällä kertaa turkulaisvieraille.

Maalien osaltakin Tikkurilan keskiviikkoillassa edettiin tasaisesti. TUTO siirtyi avauserässä johtoon voimahyökkääjä Aki Kangasmäen osumalla. Lohipaidat tasoittivat erän lopussa alivoimalla Miro Mäkisen taidokkaalla läpiajomaalilla.

Toisen erän jälkeenkin peli oli tasan. TUTO siirtyi jälleen johtoon puolustajavirtuoosi Kalle Valtolan tyylikkäällä osumalla. Vantaalaisten tasoituksesta vastasi suoraan aloitusvoiton jälkeen limpun verkkoon kiskaissut Julius Rantaeskola

Kolmannessa erässä mentiin myös tasatahtiin ja paikkoja oli molemmissa päissä. Yksi virhe ratkaisi lopulta kamppailun, kun TUTO:n Matias Lehtonen riisti kiekon hyökkäysalueella, Nico Friman tarjoili tämän jälkeen ja Timi Lahtinen ohjasi pikkumustan verkkoon.

Kiekko-Vantaa ei saanut kunnon kirivaihdetta päälle loppuhetkillä. Lohipaitojen pelaamisessa oli paljon hyvää, mutta tulos jäi harmittamaan.

Puolivälieräsarja jatkuu perjantaina Kupittaalla.

Kiekko-Vantaa–TUTO 2–3 (1–1, 1–1, 0–1)

17.49 0–1 Aki Kangasmäki (Niko Ahoniemi, Kalle Valtola)

19.24 1–1 Miro Mäkinen (Julius Rantaeskola) AV

23.34 1–2 Kalle Valtola (Niko Ahoniemi) SR

30.43 2–2 Julius Rantaeskola (Miro Mäkinen, Robert Arrak)

42.00 2–3 Timi Lahtinen (Nico Friman, Matias Lehtonen)