Kiekko-Vantaa | Mestis

Tervetuloa, Joel Sund!

23.05.2018

Kiekko-Vantaa vahvistuu viime kaudella sekä Mestis- että CHL-mestaruuden voittaneella laitahyökkääjällä Joel Sundilla.

Mestis-kauteen 2018–19 valmistautuva Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen laitahyökkääjä Joel Sundin kanssa. 

– Hyvillä mielin siirryn Kiekko-Vantaaseen. Haluan auttaa joukkuetta voittamaan ja sitä kautta itsekin kehittyä pelaajana, Joel Sund kertoo.

Työteliäs voimalaituri pelasi viime kaudella JYPissä 21 SM-liigaottelua tehoilla 0+2. Jämsän Kiekko-Susien kasvatti oli voittamassa hurrikaanipaidoille CHL-mestaruutta. 

Sund pelasi viime kaudella myös Mestistä KeuPa HT:ssa, jossa runkosarjassa tehtaili 20 ottelussa tehot 2+6. Pudotuspeleissä hän takoi 15 ottelussa tehot 6+2 ja oli voittamassa uransa ensimmäistä Mestis-mestaruutta.

– Voittojahan tuli, mutta omalta kohdalta se oli vaikea viime kausi. Onneksi pääsin sitten loppukaudeksi Keuruulle ja siellä sai pelata paljon, Sund sanoo.

Kovista taklauksista, hurjasta työmoraalista ja napakasta laukauksestaan tunnettu Sund on pelannut urallaan 60 SM-liigaottelua JYPissä, jossa oli voittamassa myös SM-pronssia keväällä 2017. Mestiksessä 25-vuotias laitahyökkääjä on viihtynyt 144 runkosarjaottelun verran JYP-Akatemian ja KeuPa HT:n riveissä. 

Kiekko-Vantaan sopimustilanne (23.5)

Maalivahdit:

Waltteri Ignatjew
Juho Ratilainen (Jokerit)
Eetu Mäkiniemi (Jokerit)

Puolustajat:

Eemeli Heikkinen
Ilari Metsola
Joel Pyykkönen
Emil Leppänen
Nico Nurmikanta (Jokerit)
Roope Reini (Jokerit)

Hyökkääjät:

Joona Harjama
Miro-Pekka Saarelainen
Riku Tiainen
Joel Sund
Alex Levänen
Antton Mönkäre
Roope Niskanen
Joakim Kukkonen
Joona Monto (Jokerit)
Erik Embrich (Jokerit)
Aleksi Halme (Jokerit)
 

Mestis