Kiekko-Vantaa | Mestis

Tällä miehistöllä sarjakärjen kimppuun

17.10.2018

Kiekko-Vantaa haastaa tänään sarjakärki Lempäälän Kisan vieraskaukalossa. Kiekko tippuu jäähän Lempäälän Kiekkobussi Areenalla klo 18.30.

Kuudentena sarjassa olevan Kiekko-Vantaan kokoonpanossa tapahtuu useita muutoksia. Vain taikuri Joona Monton johtama ykköskentällinen pysyy ennallaan. 

Upeaa kautta pelaava 18-vuotias veskaritalentti Waltteri Igantjew palaa tolppien väliin ja luukkua avaa A-nuorista nostettu Niku Halla-Aho.  

Pelaavaan miehistöön nousevat Jarkko Harjula ja kauden ensimmäisen ottelunsa pelaava Antton Mönkäre

Loukkaantumisen vuoksi sivussa on ainoastaan maalivahtilupaus Eetu Mäkiniemi, joka on tekemässä pikkuhiljaa paluuta kaukaloon. Huilivuorossa ovat puolustaja Eemeli Heikkinen ja hyökkääjä Sami Salminen. Maalivahti Juho Ratilainen, puolustaja Nico Nurmikanta ja hyökkääjä Erik Embrich ovat Jokerien vahvuudessa Venäjällä.

Kiekko-Vantaa ja LeKi kohtasivat 29. syyskuuta sarjan käynnistymisviikolla Lempäälässä. Tuolloin lohipaidat nousivat 4–1-tappioasemasta päätöserässä tasoihin, mutta hävisivät lopulta katkerasti viimeisellä minuutilla. Tänään vantaalaisilla on siis revanssin paikka.

Kiekko-Vantaa tänään:

8 Miro Saarelainen–81 Joona Monto–67 Joel Sund

17 Riku Tiainen–29 Joona Harjama–26 Jesse Niemi

43 Jussi Pelto-Arvo–3 Pekka Niemimaa–47 Joona Puhakka

25 Antton Mönkäre–27 Alex Levänen–70 Jarkko Harjula

86 Roope Niskanen

 

28 Ilari Metsola–52 Eetu Torpström

72 Jere Kiviniemi–58 Emil Leppänen

2 Joel Pyykkönen–22 Tyko Karjalainen

 

1 Waltteri Ignatjew (30 Niku Halla-Aho)

 

Mestis