Kiekko-Vantaa | Mestis

Sund ja Kiviniemi debytoivat – katso kokoonpano TUTO-otteluun

21.09.2018

Viikon päästä starttaavaan Mestis-kauteen valmistautuvat Kiekko-Vantaa ja TUTO kohtaavat tänään harjoitusottelussa Trio Areenalla. Kiekko tippuu jäähän Tikkurilan perjantai-illassa klo 18.30.

Kiekko-Vantaan kokoonpanoon tulee useita muutoksia ja ketjukoostumukset ovat menneet uusiksi. Lohipaidassa ensiesiintymisensä tekevät voimalaituri Joel Sund ja maanantaina joukkueen mukaan liittynyt puolustaja Jere Kiviniemi.

Puolustajalupaus Eetu Torpström palaa pelaavaan kokoonpanoon loukkaantumisten jälkeen. Kiekko-Vantaan tolppien välissä jatkaa Waltteri Ignatjew

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat maalivahtilupaus Eetu Mäkiniemi, keskushyökkääjä Alex Levänen ja laitahyökkääjä Jarkko Harjula.

Puolustaja Mikko Kumin siirtyi jouluun asti kestävällä lainasopimuksella Suomi-sarjajoukkue Porvoon Hunterisin miehistöön. Puolustaja Roope Reini ja hyökkääjä Aleksi Halme ovat Jokerien A-nuorten vahvuudessa. Terveinä kokoonpanon ulkopuolella ovat Joel Pyykkönen ja Roope Niskanen.

Kiekko-Vantaa pelaa tänään ensimmäisen ottelun uusilla pelipaidoilla.

Kiekko-Vantaa–TUTO tänään klo 18.30 Trio Areenalla Tikkurilassa. Aikuisten liput ovelta 10 euroa ja lasten liput 5 euroa.

Kiekko-Vantaa tänään:

13 Erik Embrich–81 Joona Monto–11 Sami Salminen

47 Joona Puhakka–29 Joona Harjama–8 Miro Saarelainen

43 Jussi Pelto-Arvo–3 Pekka Niemimaa–67 Joel Sund

26 Jesse Niemi–25 Antton Mönkäre–17 Riku Tiainen

 

28 Ilari Metsola–53 Nico Nurmikanta

22 Tyko Karjalainen–52 Eetu Torpström

72 Jere Kiviniemi–55 Eemeli Heikkinen

58 Emil Leppänen

 

1 Waltteri Ignatjew (35 Juho Ratilainen)

Mestis