Kiekko-Vantaa | Mestis

Sopimustieto Mestiksen viralliseksi yhteistyökumppaniksi – myös K-Vantaa asiakkaaksi

21.08.2018

Sopimustiedon teknologian avulla Mestis-seurat voivat toimia vastuullisemmin sekä avoimemmin muun muassa yhteistyökumppaneiden suuntaan ja tämä onkin ollut yksi Mestiksen vahvoista teemoista.

– Yhteystyö Sopimustiedon kanssa helpottaa suuresti Mestiksen sekä Mestis-seurojen toimintaa liittyen sopimusjuridiikkaan sekä muun muassa asiakirja-arkistointiin. Tämän sopimuksen myötä jokaisesta Mestis-seurasta tulee myös Sopimustiedon asiakas. Tällä muutoksella parannamme urheilijoiden, seurojen sekä sidosryhmien oikeusturvaa, kommentoi Mestiksen johtaja Olli Aro.

Suomen Sopimustiedon kehittämä kokonaisteknologia koostuu Sopimuskoneesta, sähköisestä allekirjoituksesta, automaattisesta arkistosta ja tietopalveluista. Palvelu digitalisoi koko asiakirjaprosessin laatimisesta allekirjoittamiseen ja arkistointiin. Sopimustiedon palvelu on käytössä jo lähes 1000 yrityksellä.

– Koemme, että palvelumme suuri arvo on yhteiskunnan digitaalisuuden edistäminen ja vastuullisuuden ja luottamuksen lisääminen eri toimijoiden välillä. Mestiksen teemojen vuoksi yhteistyömme on luontevaa, toteaa Sopimustiedon toimitusjohtaja Marko Teppo.

Mestis