Kiekko-Vantaa | Mestis

Nurmikanta ja Embrich tekevät paluun – katso kokoonpano

14.11.2018

Maajoukkuetauko on vihdoin ohi ja Kiekko-Vantaa matkustaa tänään sarjakärki LeKin vieraaksi. Kiekko tippuu jäähän Lempäälässä klo 18.30.

Kiekko-Vantaan kokoonpanoon tulee muutamia muutoksia. Lohipaidat saavat miehistöönsä takaisin KHL-debyyttinsä tehneen Nico Nurmikannan ja Jokerien mukana Venäjällä olleen Erik Embrichin.

Ketjukoostumuksiin tulee myös viilauksia. Joona Monton johtama tehokentällinen jatkaa yhdessä, mutta Joona Harjaman, Alex Leväsen ja Pekka Niemimaan vitjat menevät uusiksi. Myös pakkipareihin tulee muutoksia.

Kiekko-Vantaan maalissa jatkaa Waltteri Ignatjew. Luukkua avaa Jokerien vahvuudessa Venäjällä ollut Juho Ratilainen.

Loukkaantumisen vuoksi sivussa on puolustaja Emil Leppänen. Huilivuorossa ovat maalivahti Eetu Mäkiniemi, puolustaja Eemeli Heikkinen ja hyökkääjät Ville-Valtteri Mustonen sekä Antton Mönkäre. Puolustaja Mikko Kumin jatkaa lainalla Suomi-sarjajoukkue Porvoon Huntersin miehistössä.

Kiekko-Vantaa ja LeKi ovat kohdanneet tällä kaudella kolme kertaa runkosarjassa. Saukkopaidat ovat voittaneet nämä kaikki, joten lohipaidoilla on nyt revanssin paikka. Kulmahampaat täytyy olla terävinä heti alusta saakka.

LeKi–Kiekko-Vantaa klo 18.30 Lempäälän Kiekkobussi Areenalla. Ottelua voit seurata myös Elisa Viihde Sport 4 -kanavalta.

Kiekko-Vantaa tänään:

8 Miro-Pekka Saarelainen–81 Joona Monto–67 Joel Sund

43 Jussi Pelto-Arvo–29 Joona Harjama–13 Erik Embrich

17 Riku Tiainen–27 Alex Levänen–47 Joona Puhakka

26 Jesse Niemi–3 Pekka Niemimaa–86 Roope Niskanen

 

28 Ilari Metsola–53 Nico Nurmikanta

22 Tyko Karjalainen–52 Eetu Torpström

2 Joel Pyykkönen–63 Roope Reini

72 Jere Kiviniemi

 

1 Waltteri Ignatjew (35 Juho Ratilainen)

Mestis