Kiekko-Vantaa | Mestis

Niemimaalle ja Pelto-Arvolle jatkosopimukset

04.09.2018

Pekka Niemimaan ja Jussi Pelto-Arvon koeajat toivat jatkosopimukset.

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavat jatkosopimukset hyökkääjien Pekka Niemimaan ja Jussi Pelto-Arvon kanssa.

Konkarisentteri Niemimaa aloittaa jo neljännen kautensa lohipaidassa. Luotettava kahden suunnan keskushyökkääjä oli voittamassa Kiekko-Vantaalle Mestis-hopeaa keväällä 2017 ja takoi tuolloin myös oman piste-ennätyksensä runkosarjassa iskettyään 50 ottelussa tehot 13+22=35.

Viime kausi jäi 33-vuotiaalta Niemimaalta kokonaan väliin harjoituksissa tulleen vakavan vamman vuoksi. Nyt arvostettu joukkuepelaaja ja johtajatyyppi on jälleen pelikunnossa. Harjoituskaudella Niemimaa on pelannut kolme ottelua tehoilla 1+2.

– Todella hyvin mielin jatkan lohipaidassa. Kesäharjoittelussa kaikki tähtäsi siihen, että tänne saadaan sopimus. Joukkueessa on paljon potentiaalia ja mahdollisuudet mihin vaan, Pekka Niemimaa kertoo.

Lohjan Kisa-Veikkojen kasvatti Niemimaa on pelannut urallaan 375 Mestis-ottelua HC Salamoiden, SaPKon ja Kiekko-Vantaan riveissä.

Pelto-Arvo aloittaa toisen kautensa Kiekko-Vantaassa. Työteliäs ja liukkaasti liikkuva 24-vuotias laitahyökkääjä iski viime kaudella lohinutussa 50 ottelussa tehot 8+7.

– Mukava jatkaa tutussa organisaatiossa. Mitään henkilökohtaisia tavoitteita en ole miettinyt etukäteen sen enempää. Meillä on sellainen joukkue kasassa, että tulosta pitää tulla ja tietenkin itse haluan parantaa viime kaudesta, Jussi Pelto-Arvo kertoo.

Järvenpään Haukkojen kasvatti on pelannut urallaan 146 Mestis-ottelua Rovaniemen Kiekon ja Kiekko-Vantaan riveissä.

Pelto-Arvo on edustanut junioreissa myös KJT:ta, K-Vantaata, Jokereita ja Pelicansia. Mestis-kaukaloihin hän ponnisti yhden S-Kiekossa vietetyn Suomi-sarjakauden jälkeen.

Mestis