Kiekko-Vantaa | Mestis

Mustoselle Mestis-debyytti – katso kokoonpano

31.10.2018

Kuva: Mikko Taipale / Jokerit

Kiekko-Vantaa kohtaa tänään Trio Areenalla sarjakärki LeKin. Kiekko tippuu jäähän Tikkurilassa klo 18.30.

Kiekko-Vantaan kokoonpanoon tulee muutamia muutoksia. Joona Monton, Joona Harjaman ja Pekka Niemimaan johtamat kentälliset pysyvät ennallaan. Sen sijaan Alex Levänen ja Jussi Pelto-Arvo saavat rinnalleen Mestis-debyyttinsä tekevän Ville-Valtteri Mustosen. Myös pakkiparit menevät uusiksi.

Keväällä Kiekko-Vantaan kanssa harjoitellut Mustonen on pelannut tällä kaudella Jokerien A-nuorissa 20 ottelua tehoilla 7+5=12. Hän toimii kolmatta kauttaan Jokerien A-nuorten kapteenistossa.

Tolppien väliin tulee upean alkukauden pelannut 18-vuotias veskarilupaus Waltteri Ignatjew. Loukkaantumisesta toipunut Eetu Mäkiniemi avaa luukkua.

Huilivuorossa ovat puolustaja Eemeli Heikkinen sekä hyökkääjät Joona Puhakka ja Jarkko Harjula. Jokerien vahvuudessa Venäjällä ovat maalivahti Juho Ratilainen ja puolustaja Nico Nurmikanta. Loukkaantumisen vuoksi sivussa on puolustaja Emil Leppänen.

Kiekko-Vantaa–LeKi tänään klo 18.30 Trio Areenalla. Edullisemmat ennakkoliput hankit täältä ja Veikkauksen etuasiakkaana voit hankkia kaksi lippua yhden hinnalla.

Kiekko-Vantaa tänään:

8 Miro-Pekka Saarelainen–81 Joona Monto–67 Joel Sund

17 Riku Tiainen–29 Joona Harjama–13 Erik Embrich

43 Jussi Pelto-Arvo–27 Alex Levänen–20 Ville-Valtteri Mustonen

26 Jesse Niemi–3 Pekka Niemimaa–25 Antton Mönkäre

86 Roope Niskanen

 

28 Ilari Metsola–63 Roope Reini

72 Jere Kiviniemi–52 Eetu Torpström

2 Joel Pyykkönen–22 Tyko Karjalainen

 

1 Waltteri Ignatjew (30 Eetu Mäkiniemi)

Mestis