Kiekko-Vantaa | Mestis

Muikuilla hankala viikonloppu – Nuorten SM-liigapaikka omissa käsissä

25.11.2018

Kiekko-Vantaa kärsi sunnuntaina Trio Areenalla Nuorten Mestiksessä kirvelevän tappion Jokipojille maalein 1–4 (0–2, 0–1, 1–1).

Kiekko-Vantaan A-nuorten kahden kotiottelun viikonloppu ei mennyt putkeen. Nolla pistettä kotikaukalossa ei ollut sitä mitä hallitseva Nuorten Mestiksen mestarijoukkue lähti hakemaan.

Sunnuntaina Jokipojat ryösti täyden pistepotin Tikkurilasta. Kiekko-Vantaa hallitsi jälleen ottelua näennäisesti ja pystyi luomaan paikkoja, mutta tänäänkään se ei päässyt parhaaseen lentoon.

– Samansuuntainen peli meiltä kuin lauantainen Pyry-ottelu. Halusimme voittaa, mutta yhteistyön kustannuksella. Todella paljon puskettiin yksilöinä. Vastustaja käänsi peliä todella nopeasti. Ykkösalueelle menemisessä olimme huonoja, Kiekko-Vantaan A-nuorten päävalmentaja Jani Manninen kertoi.

Kiekko-Vantaan maalista vastasi energinen laitahyökkääjä Kalle Konttinen. Syöttöpisteet osumaan saalistivat kokoonpanoon palannut puolustaja Eetu Peltola ja hyökkääjä Joonas Kaartinen.

Jokipojilta maaliverkkoa heiluttivat kahdesti osunut Timi Liivalahti,Ville Haapalainen ja Oskari Surakka.

Kiekko-Vantaa on Nuorten Mestiksessä edelleen hyvissä iskuasemissa ajatellen tavoitetta – Nuorten SM-liigapaikkaa. Muikuilla on jäljellä kuusi ottelua Nuorten Mestiksen alkusarjaa ja jokainen kamppailu on äärimmäisen tärkeä.

Muikut jatkavat kautta ensi viikonloppuna kahdella vierasottelulla: lauantaina haetaan revanssia Joensuussa ja sunnuntaina vastaan asettuu SaPKo.

– Kurssi käännetään olemalla omalla tasolla. Meille sattui nyt pelillinen ulospuhallus keskiviikon Karhu-Kissat -voiton jälkeen. Nyt vedetään laadukas viikko jäällä ja meidän täytyy olla treeneissäkin potentiaalin äärirajoilla, Manninen tuumasi.

Kiekko-Vantaa–Jokipojat 1–4 (0–2, 0–1, 1–1)

8.52 0–1 Timi Liivalahti

12.35 0–2 Ville Haapalainen (Valtteri Kekarainen)

33.47 0–3 Timi Liivalahti (Ville Haapalainen) AV

43.18 1–3 Kalle Konttinen (Eetu Peltola, Joonas Kaartinen)

50.33 1–4 Oskari Surakka (Aleksi Kettunen)

Torjunnat:

Niku Halla-Aho, K-Vantaa 10+3+4=17

Riku Lindroos, Jokipojat 8+12+13=33

Mestis