Kiekko-Vantaa | Mestis

Muikkujen viikkokatsaus: Ville Österman

13.09.2018

Muikut janoaa paluuta takaisin voittojen tielle Nuorten Mestiksessä lauantaina, kun Trio Areenalle vieraaksi saapuu Kokkolan Hermes.

Kiekko-Vantaan A-nuoret ovat pelanneet kolme ottelua ja saalistanut niistä yhden voiton. Muikut on sarjassa sijalla 11.

Hallitseva Nuorten Mestis-mestari kärsi viime viikonloppuna kaksi niukkaa maalin tappiota. Lauantaina Koovee löi päätöserässä ylivoimamaaleilla Muikut 2–3 ja sunnuntaina LeKi haki täyden pistepotin 1–2-voitolla.

Kiekko-Vantaan pelissä oli paljon hyvää ja se hallitsi molempia otteluita. Ilman minkäänlaisia värilasejakin voidaan sanoa, että Jani Mannisen luotsaamat Muikut olisivat ansainneet enemmän.

Maalinteon tehokkuuteen ja sen tukitoimiin on panostettu tällä viikolla.

Kiekko-Vantaan A-nuorten sisäisen pistepörssin kärjessä ovat kaksi maalia iskenyt energinen laitahyökkääjä Kalle Konttinen ja taiturimainen kiekonkäsittelijä Niko Lottanen (1+1).

Muikut kohtaa viikon ainoassa ottelussaan lauantaina Trio Areenalla sarjajumbo Hermeksen. Kiistatta vain voitto kelpaa Kiekko-Vantaalle kotiyleisön edessä. HIFK:n organisaation siipien suojaan ykköstähtensä Wiljami Myllylän menettänyt Hermes on neljän ottelun jälkeen nollakerhossa.

Katso yltä Muikkujen taitavan kiekollisen puolustajan Ville Östermanin mietteet menneistä mittelöistä ja tulevista haasteista.

Kiekko-Vantaa–Hermes klo 16.20 lauantaina Trio Areenalla.

Mestis