Kiekko-Vantaa | Mestis

Muikkujen viikkokatsaus: Niko Lottanen

19.09.2018

Kiekko-Vantaan A-nuoret pelaavat tällä viikolla peräti kolme ottelua. Tänään Muikut isännöivät radan varren paikalliskamppailussa Trio Areenalla KJT Haukkoja.

Hallitseva Nuorten Mestiksen mestari Kiekko-Vantaa on pelannut neljä ottelua, joista se on kerännyt kaksi voittoa. Muikut on sarjassa seitsemäntenä.

Kiekko-Vantaa palasi voittojen tielle kahden tappiollisen ottelun jälkeen viime lauantaina kaadettuaan sarjajumbo Hermeksen murskalukemin 9–3. Tehottomuudesta kärsineet Muikut saivat ketsuppipullon siis viimein auki.

Muikkujen puolustuspelaaminen on toiminut erinomaisesti, sillä se on päästänyt sarjassa vähiten maaleja. Joukkueen terveystilanne on hyvä ja Jani Mannisen luotsaama ryhmä lähteekin luottavaisena jahtaamaan tämän viikon kolmesta ottelusta yhdeksän sarjapisteen pottia.

Alkuviikon laadukkaasti harjoitelleen Kiekko-Vantaan sisäisen pistepörssin kärkipaikalla on taiturimainen laitahyökkääjä Niko Lottanen, joka on nakuttanut neljässä ottelussa tehot 4+1.

Kiekko-Vantaa pelaa tällä viikolla kolme ottelua; tänään vastaan asettuu Trio Areenalla radan varren paikalliskamppailussa KJT Haukat ja viikonloppuna Muikut kohtaavat Pohjois-Suomen kiertueella Hokin sekä RoKin.

Keskiviikon vastustaja KJT Haukat on aloittanut kauden vahvasti. Kiekko-Vantaan Mestis-joukkueen peräsimestäkin tuttu Jami Kauppi on saanut nuoren ryhmänsä lentoon, sillä Järvenpäässä kotiottelunsa pelaavat keskiuusmaalaiset ovat sarjassa toisena. KJT Haukat saapuvat pistepörssiä johtavan Mikko Pertun johdolla Tikkurilaan neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa.

Viikonlopun ensimmäinen haaste on lauantaina Kajaanin Hokki, joka on voittanut viidestä ottelustaan neljä. Hokki on jäänyt pisteittä tällä kaudella ainoastaan kerran. Kajaanin kiekkoylpeys lähtee viikonlopun kolmen ottelun voittoputkessa.

Viikko huipentuu Rovaniemellä, jossa vastaan asettuu RoKi. Rovaniemeläiset ovat voittaneet kuudesta ottelustaan kaksi. RoKi lähtee puolestaan viikonlopun otteluihinsa kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa.

Katso yltä hattutempun viime ottelussa iskeneen hyökkääjävirtuoosi Niko Lottasen mietteet.

Kiekko-Vantaa–KJT Haukat tänään Trio Areenalla klo 19.50 alkaen.

Mestis