Kiekko-Vantaa | Mestis

Miro-Pekka Saarelainen Mestiksen lokakuun pelaaja

01.11.2018

Kiekko-Vantaan laitahyökkääjä Miro-Pekka Saarelainen on valittu Mestiksen lokakuun pelaajaksi.

Taiturimainen ja nopea Miro-Pekka Saarelainen on valittu Mestiksen kuukauden pelaajaksi. Pistelinko Saarelainen nakutti lokakuun kymmenessä ottelussa tehot 7+8=15.

Kasvattajaseuraansa tälle kaudelle palannut laitahyökkääjä johtaa Mestiksen piste- ja maalipörssiä. Oikealta laukova Saarelainen on tehtaillut 12 ottelussa hyytävät tehot 12+10=22.

24-vuotias Saarelainen on muodostanut Mestiksen tulikuumimman kentällisen yhdessä juonikkaan pelintekijän Joona Monton ja vauhdikkaan voimalaiturin Joel Sundin kanssa. Tämä hyökkäystrio on kerännyt yhteensä 56 tehopistettä jo tässä vaiheessa kautta.

Viime kevään Mestis-mestari Saarelainen oli ennen keskiviikon LeKi-ottelua kuuden ottelun mittaisessa pisteputkessa. Säkenöivä hyökkääjä on jäänyt tällä kaudella vain kolmessa ottelussa ilman tehopisteitä.

Saarelainen valittiin myös Mestiksen kuukauden kentälliseen, jonka täydentävät Jokipoikien maalivahti Niilo Halonen, puolustajien pistepörssiä johtava Sebastian Moberg, LeKi-puolustaja Matias Haaranen, kuukauden tulokkaaksi valittu Kristian Tanus ja Mestiksen pistepörssin kakkonen Niclas Lucenius.

Mestis