Kiekko-Vantaa | Mestis

Mestis-mestari Miro-Pekka Saarelainen lohipaitaan

09.05.2018

Taitava laitahyökkääjä Miro-Pekka Saarelainen palaa kasvattajaseuraansa. 

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen Miro-Pekka Saarelaisen kanssa. 

– Todella hyvillä mielin palaan lohipaitaan. Täällä on hyvä organisaatio sekä puitteet mennä eteenpäin pelaajana ja menestyä. Tässä odottaa jo, että pelit alkaisivat, Miro-Pekka Saarelainen kertoo. 

Saarelainen oli keväällä voittamassa KeuPa HT:lle Mestis-mestaruutta. Nopea ja maalinälkäinen hyökkääjä paukutti runkosarjassa 50 ottelussa pistepörssin kuudenteen sijaan oikeuttaneet tehot 25+24=49. Pudotuspeleissä Saarelainen tehtaili 14 ottelussa tehot 5+3.

– Meillä oli hyvä joukkue siellä ja kaikki lähti heti alusta saakka hyvin käyntiin. Ketjun kanssa tuli onnistumisia ja voitettiin pelejä, 24-vuotias Saarelainen valottaa.

Saarelainen on pelannut urallaan Mestiksessä 67 ottelua kasvattajaseuransa Kiekko-Vantaan, RoKin ja KeuPa HT:n miehistössä. Edellisen kerran Saarelainen nähtiin lohipaidassa toissa kaudella.

– Uskon, että olen monipuolisempi ja valmiimpi pelaaja nyt. Ensi kauden tavoitteena on ottaa seuraava steppi eteenpäin pelaajana ja tulla vieläkin monipuolisemmaksi pelaajaksi. Joukkueena tavoite on menestyä. Olisi hienoa voittaa mestaruus Kiekko-Vantaan kanssa, B-nuorten Suomen mestaruuden HIFK:ssa keväällä 2010 voittanut Saarelainen sanoo.

SM-liigakokemusta hyökkääjältä löytyy 64 ottelun verran HIFK:n ja KooKoon riveistä. Hän oli voittamassa HIFK:lle SM-hopeaa keväällä 2016.

Mestis