Kiekko-Vantaa | Mestis

Maestro Joona Harjama jatkaa lohipaidassa

12.05.2018

Maestro Joona Harjaman taikatempuista saadaan nauttia ensi kaudellakin Vantaalla.

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavan jatkosopimuksen 24-vuotiaan keskushyökkääjän Joona Harjaman kanssa. 

– Mukava jatkaa Vantaalla hienon yleisön edessä ja hyvässä joukkueessa, Joona Harjama kertoo.

Taitava ja juonikas kahden suunnan sentteri aloittaa kolmannen kautensa lohipaidassa. Harjama on viihtynyt seurassa erinomaisesti. 

– Olen viihtynyt hyvin. Joukkueessa on ollut hyvä henki ja olemme myös pärjännyt hyvin. Tämä on kodikas paikka, Harjama sanoo. 

Haminalaislähtöinen Harjama nakutti viime kaudella Kiekko-Vantaalle 50 ottelussa tehot 5+21=26 ja toimi joukkueen kapteenina. Yllätyksellisistä ja näyttävistä kiekollisista ratkaisuista sekä laadukkaasta kahteen suuntaan pelaamisesta tunnettu sentteri meni pelaajana eteenpäin.

– Isossa roolissa sain pelata ja menin pelaajan eteenpäin. Fysiikkapuolella ja pelilliselläkin puolella paransin heikkouksia, Harjama tuumii.

Mestis-hopeaa keväällä 2017 Kiekko-Vantaan miehistössä voittanut Harjama haluaa nousta yhä vahvemmin sarjan parhaiden keskushyökkääjien joukkoon.

– Menestymään lähdetään joukkueena. Henkilökohtaisesti haluan nousta sarjan parhaiden senttereiden joukkoon. Se on kova tavoite, mutta sen eteen tehdään töitä, Harjama valottaa.

Maestro Harjamalta löytyy vyöltä nyt 102 Mestis-ottelua SaPKon ja Kiekko-Vantaan pelipaidasta. Liigakokemusta taitavalta pelinrakentajalta löytyy 132 ottelun verran KalPasta. 

– Mestis on hyvä sarja, jossa mennään kovaa päästä päähän. Mutta peli ei kuitenkaan ole mitään vouhottamista, vaan järki on kyllä mukana. Sarjassa on paljon hyviä taitavia nuoria pelaajia, Harjama kehuu.

Kiekko-Vantaan sopimustilanne kaudelle 2018–19

Maalivahdit:
Waltteri Ignatjew
Juho Ratilainen (Jokerit)
Eetu Mäkiniemi (Jokerit)

Puolustajat:
Eemeli Heikkinen
Ilari Metsola
Joel Pyykkönen
Nico Nurmikanta (Jokerit)
Roope Reini (Jokerit)

Hyökkääjät:
Joona Harjama
Miro-Pekka Saarelainen 
Alex Levänen
Antton Mönkäre
Roope Niskanen
Joakim Kukkonen
Joona Monto (Jokerit)
Erik Embrich (Jokerit)
Aleksi Halme (Jokerit)

Mestis