Kiekko-Vantaa | Mestis

Kokoonpano perjantai-illan kuumaan kiekkonäytelmään

30.11.2018

Kiekko-Vantaa kohtaa tänään kotikaukalossa Kokkolan Hermeksen. Kiekko tippuu jäähän Trio Areenalla klo 18.30.

Kiekko-Vantaa on Mestiksessä sijalla yhdeksän. Viidestä edellisestä ottelusta lohipaidat ovat voittaneet kolme ja keränneet neljässä niistä pisteitä.

Kokkolan Hermes on sarjassa toisena ja kärkkyy piikkipaikkaa. Hermes on voittanut viidestä edellisestä kamppailustaan kolme.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kerran aiemmin. Hermes kaatoi Kokkolassa lokakuussa Kiekko-Vantaan maalein 6–2. Tänään lohipaidoilla on siis kotiyleisön edessä revanssin paikka.

Kiekko-Vantaan kokoonpanoon tulee pieniä viilauksia. Tolppien välissä jatkaa Mestiksen torjuntatilaston ykkönen Waltteri Ignatjew.

Yhteistyöseura Jokerien mukana Venäjällä olleet Eetu Mäkiniemi ja Erik Embrich ovat palanneet lohipaitojen vahvuuteen. Embrich ottaa paikan kolmosketjusta kapteeni Pekka Niemimaan ja Jussi Pelto-Arvon rinnalta. Keskiviikkona pirteästi Mestis-debyytissään esiintynyt Roope Hirvonen palasi Jokerien A-nuorten mukaan.

Loukkaantumisesta toipunut puolustaja Emil Leppänen palaa pelaavaan miehistöön ja aloittaa seitsemäntenä puolustajana. Muuten ketjukoostumukset ja pakkiparit pysyvät ennallaan.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat puolustaja Joel Pyykkönen ja hyökkääjät Ville-Valtteri Mustonen, Riku Tiainen sekä Roope Niskanen. Huilivuorossa ovat puolustajat Eemeli Heikkinen ja Mikko Kumin.

Jokereiden A-nuorten vahvuudessa illan paikallisottelussa HIFK:ta vastaan ovat maalivahti Juho Ratilainen sekä hyökkääjät Roope Hirvonen ja Aleksi Halme.

Kiekko-Vantaa–Hermes tänään klo 18.30 Trio Areenalla. Edullisemmat ennakkoliput kutkuttavan jännittävään kiekkoiltaan hankit täältä.

Kiekko-Vantaa tänään:

8 Miro-Pekka Saarelainen–81 Joona Monto–67 Joel Sund

47 Joona Puhakka–29 Joona Harjama–46 Henri Tamminen

43 Jussi Pelto-Arvo–3 Pekka Niemimaa–13 Erik Embrich

26 Jesse Niemi–27 Alex Levänen–25 Antton Mönkäre

 

28 Ilari Metsola–53 Nico Nurmikanta

72 Jere Kiviniemi–52 Eetu Torpström

22 Tyko Karjalainen–63 Roope Reini

58 Emil Leppänen

 

1 Waltteri Ignatjew (30 Eetu Mäkiniemi)

Mestis