Kiekko-Vantaa | Mestis

Kokoonpano Kupittaan keskiviikkoiltaan

05.12.2018

Kiekko-Vantaa matkustaa tänään TUTO:n vieraaksi Kupittaalle. Lohipaitojen tavoitteena on neljä perättäinen vierasvoitto.

Kiekko-Vantaa on sarjassa kahdeksantena. Lohipaidat ovat parantaneet peliään maajoukkuetauon jälkeen. Kiekko-Vantaalla on alla kaksi perättäistä voittoa.

TUTO on sarjassa viidentenä ja niin ikään parantanut peliään viime aikoina. Turkulaiset ovat kuudesta edellisestä ottelustaan saavuttanut viisi voittoa.

Kiekko-Vantaa ja TUTO ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa. Lokakuun alussa lohipaidat hakivat Kupittaalta 3–1-vierasvoiton. Kaksi viikkoa takaperin TUTO kukisti Kiekko-Vantaan Trio Areenalla voittolaukauskilpailun jälkeen 1–2.

Lohipaitojen tolppien välissä jatkaa kolme nollapeliä tällä kaudella torjunut maalivahtilupaus Waltteri Ignatjew.

Puolustukseen nousee Mikko Kumin ja hyökkäykseen tulee Jokerien A-nuorissa viime aikoina säväyttänyt Aleksi Halme, joka pelaa kauden toisen ottelunsa lohipaidassa ja kohtaa viime kauden seuransa.

Yhteistyöseura Jokerien vahvuudessa vieraskiertueella Venäjällä ovat maalivahti Juho Ratilainen, puolustaja Nico Nurmikanta ja hyökkääjä Erik Embrich.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat edelleen puolustaja Joel Pyykkönen sekä hyökkääjät Riku Tiainen ja Roope Niskanen. Terveenä kokoonpanon ulkopuolella on puolustaja Eemeli Heikkinen.

TUTO–Kiekko-Vantaa tänään klo 18.30 Marli Areenalla.

Kiekko-Vantaa tänään:

8 Miro-Pekka Saarelainen–81 Joona Monto–67 Joel Sund

91 Aleksi Halme–29 Joona Harjama–46 Henri Tamminen

43 Jussi Pelto-Arvo–3 Pekka Niemimaa–47 Joona Puhakka

26 Jesse Niemi–27 Alex Levänen–25 Antton Mönkäre

 

28 Ilari Metsola–63 Roope Reini

72 Jere Kiviniemi–52 Eetu Torpström

22 Tyko Karjalainen–58 Emil Leppänen

40 Mikko Kumin

 

1 Waltteri Ignatjew (30 Eetu Mäkiniemi)

Mestis