Kiekko-Vantaa | Mestis

Kokoonpano Keuruulla – Oskari Salminen lainalla viikonlopun

12.10.2018

Kiekko-Vantaa kohtaa tänään vieraskaukalossa puolustavan mestarin KeuPa HT:n. Kiekko tippuu jäähän Keuruun jääpalatsissa klo 18.30.

Kiekko-Vantaan kokoonpanoon tulee pieniä viilauksia, sillä maalivahti Juho Ratilainen, puolustaja Nico Nurmikanta ja hyökkääjä Erik Embrich ovat Jokerien mukana vieraskiertueella Venäjällä.

Lohipaitojen pelaavaan miehistöön nousevat, kauden ensimmäisen ottelunsa pelaava Joel Pyykkönen ja kolmosketjun laidalla viilettävä Roope Niskanen.

Kiekko-Vantaan tolppien välissä jatkaa Waltteri Ignatjew. Lohipaitojen vahvuuteen liittyi perjantaiaamuna KooKoon A-nuorissa alkukauden pelannut lupaava maalivahti Oskari Salminen. Hän on vantaalaisten mukana viikonlopun vieraskiertueen ajan.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa on maalivahtilupaus Eetu Mäkiniemi. Huilivuorossa kokoonpanon ulkopuolella ovat hyökkääjät Antton Mönkäre ja Jarkko Harjula. Puolustaja Mikko Kumin on lainalla Porvoon Huntersissa. Roope Reini sekä Aleksi Halme jatkavat Jokerien A-nuorten vahvuudessa.

Kiekko-Vantaa ja KeuPa HT kohtasivat sarja-avauksessa 28. syyskuuta. Tuolloin lohipaidat juhlivat Trio Areenalla 5–0-voittoa Miro-Pekka Saarelaisen (2+2) ja taikuri Joona Monton (3+0) osumilla.

Kiekko-Vantaa on sarjassa viiden pelatun ottelun jälkeen seitsemäntenä. Viikko sitten viimeksi pelannut KeuPa HT majailee yhdeksäntenä.

KeuPa HT–Kiekko-Vantaa tänään klo 18.30 Keuruun jäähallissa. Ottelua voit seurata Elisa Viihde Sportin kautta.

Kiekko-Vantaa tänään:

8 Miro-Pekka Saarelainen–81 Joona Monto–67 Joel Sund

17 Riku Tiainen–29 Joona Harjama–11 Sami Salminen

43 Jussi Pelto-Arvo–3 Pekka Niemimaa–86 Roope Niskanen

26 Jesse Niemi–27 Alex Levänen–47 Joona Puhakka

 

28 Ilari Metsola–55 Eemeli Heikkinen

22 Tyko Karjalainen–52 Eetu Torpström

72 Jere Kiviniemi–58 Emil Leppänen

2 Joel Pyykkönen

 

1 Waltteri Ignatjew (30 Oskari Salminen)

Mestis