Kiekko-Vantaa | Mestis

Kiekko-Vantaan A-nuorten kotivoittojen putki katkesi

14.10.2018

Kiekko-Vantaan A-nuoret kokivat sunnuntaina Trio Areenalla kirvelevän 3–5-kotitappion Nuorten Mestiksessä.

Muikkujen viiden perättäisen kotivoiton putki katkesi. Kiekko-Vantaa pelasi jälleen ajoittain vahvasti ja varsinkin avauserä oli vakuuttavaa tekemistä.

– Meiltä ensimmäinen erä oli todella vahva ja olimme pelin päällä. Peli-ilme oli raikas ja pelasimme kivannäköistä kiekkoa. Harjoitellut asiat näkyivät pelissä, Kiekko-Vantaan A-nuorten päävalmentaja Jani Manninen kertoi.

Kiekko-Vantaa johti toisessa erässä 3–1 ja kaikki näytti hyvältä luisteluvoimaisen kotijoukkueen kannalta, mutta Ketterä kiri lopulta rinnalle ja ohi.

– Toisessa erässä emme olleet tasollamme. Ketterän onnekkaasti läpiajosta tullut kavennus lamaannutti meidät hetkeksi. Kolmas erä ei ollut meiltä, niin ehjää tekemistä kuin olisi voinut olla. Tehottomuus maalinteon tukitoimissa vaivasi ja laadukas joukkue rokotti. Me emme päässeet ihan ytimeen maalinteon osalta, Manninen sanoi.

Muikkujen maaleista vastasivat puolustajat Eetu Kärkkäinen (1+1) sekä Eemeli Laine (1+0) ja hyökkääjä Juuso Tiihonen (1+1).

Ketterältä maaliverkkoa heiluttivat Waltteri Vahla, Vilho Airola, Martin Mäkinen, Leevi Pekkarinen ja Aku Hannula.

Kiekko-Vantaa on Nuorten Mestiksessä kolmantena. Muikkujen kausi jatkuu ensi viikon sunnuntaina Kokkolan Hermeksen vieraana.

– Kolmella seuraavalla viikolla pelaamme vain yhden matsin viikkoja. Se on haastavaa aikaa meille. Fokus täytyy säilyttää olennaisessa siitä huolimatta. Käymme ensi viikolla pelitapaa lävitse ja haemme rentoutta tekemiseen työmäärästä tinkimättä, Manninen totesi.

Kiekko-Vantaa–Ketterä 3–5 (2–1, 1–2, 0–2)

2.09 0–1 Waltteri Vahla (Maxime Jaquet, Valtteri Myllykallio)

11.21 1–1 Eetu Kärkkäinen (Taavi Alanko, Oliver Kiljunen)

17.26 2–1 Eemeli Laine (Juuso Tiihonen, Tomi Turunen)

25.35 3–1 Juuso Tiihonen (Eetu Kärkkäinen)

30.15 3–2 Vilho Airola (Jere Kivinen)

33.18 3–3 Martin Mäkinen (Leevi Pekkarinen, Patrik Ruotsalainen) YV

44.22 3–4 Leevi Pekkarinen (Martin Mäkinen)

58.49 3–5 Aku Hannula (Martin Mäkinen) YV

Torjunnat:

Niku Halla-Aho, K-Vantaa 12+9+8=29

Ville Viskari, Ketterä 10+8+17=35

Mestis