Kiekko-Vantaa taipui sarjakärjen vieraana

17.10.2018

Kiekko-Vantaa koki hurjassa iskussa olevan Lempäälän Kisan vieraana katkeran tappion maalein 5–2 (2–1, 0–0, 3–1).

Kiekko-Vantaa taipui keskiviikkona sarjakärki LeKin vieraana. Lohipaidat pelasivat ajoittain lupaavasti ja vahvaa vieraspeliä, mutta pisteisiin se ei tasaisessa kiekkonäytelmässä riittänyt.

Varsinkin toisessa erässä vantaalaisilla oli paikat rynnistää kohti pistepottia. Neljännen perättäisen voiton ottanut LeKi puolestaan käytti omat hetkensä tehokkaasti.

– Ei me pelattu huonoa vieraspeliä, muttei riittävän hyvääkään. Vastustaja on aika kova, kuten sarjataulukko osoittaa. Toisessa erässä oli meidän etsikkoaika, jolloin meillä oli paikat mennä johtoon. Tulos harmittaa, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Simo Mälkiä kertoi taiston tauottua.

Kiekko-Vantaa teki kaksi upeaa osumaa kiihkeässä kamppailussa: Miro Saarelainen (1+1) paukutti taikuri Joona Monton (0+2) syötöstä 2–1-kavennuksen ja Joel Sund (1+0) napautti upean syöttökuvion päätteeksi takatolpalta ylivoimalla 4–2-kavennuksen.

LeKiltä maaliverkkoa heiluttivat Niclas Lucenius, HPK-laina Erkka Seppälä, Janne Seppänen, Santeri Arousva ja tyhjiin loppulukemat viimeistellyt Anton Ollikainen.

– Tiedettiin LeKin hyvä ylivoima ja katsottiin se kimpassa läpi, mutta silti ne teki niistä paikoista kaksi maalia, Mälkiä kommentoi.

Kiekko-Vantaa lähtee kääntämään kurssia lauantaina Trio Areenalla. Vastaan asettuu tuolloin Toni Leinosen edustama Jokipojat. Silloin juhlitaan myös faniryhmä Ruutanoiden 15-vuotisjuhlia. Edullisemmat ennakkoliput huippukamppailuun hankit täältä.

LeKi–Kiekko-Vantaa 5–2 (2–1, 0–0, 3–1)

10.13 1–0 Niclas Lucenius (Santeri Vuoti, Kasper Simontaival) YV

11.52 2–0 Erkka Seppälä (Otto Latvala, Janne Seppänen)

15.29 2–1 Miro Saarelainen (Joona Monto)

41.41 3–1 Janne Seppänen (Otto Mäkinen, Kristian Tanus) YV

46.40 4–1 Santeri Arousva (Joni Lavonen)

51.32 4–2 Joel Sund (Joona Monto, Miro Saarelainen) YV

58.02 5–2 Anton Ollikainen (Otto Mäkinen, Santeri Vuoti) TM