Kiekko-Vantaa | Mestis

Kiekko-Vantaa kiinnitti kaksi pelaajaa

18.06.2018

Puolustaja Mikko Kumin ja hyökkääjä Joona Puhakka liittyvät Kiekko-Vantaan miehistöön.

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavat sopimukset puolustaja Mikko Kuminin ja hyökkääjä Joona Puhakan kanssa.

Kumin on vantaalaiselle kiekkoyleisölle entuudestaan tuttu pelaaja seuran junioreista. Viime kaudella 21-vuotias puolustaja luuti Jokerien A-nuorten takalinjoilla 49 ottelussa, joissa keräsi viisi tehopistettä (2+3).

Vasemmalta laukova Kumin on alunperin HJK:n kasvatti. Junioreissa hän on edustanut Kiekko-Vantaan sekä Jokerien lisäksi myös HIFK:ta ja KJT:ta. Luotettavana peruspuolustajana tunnettu Kumin oli voittamassa C-nuorten SM-pronssia HIFK:lle keväällä 2013.

Puhakka saapuu Vantaalle konkurssiin ajautuneen paikallisvastustaja Espoo Unitedin riveistä. Lupaava hyökkääjä pelasi viime kaudella 33 Mestis-ottelua tehoilla 2+2. Lisäksi luisteluvoimainen hyökkääjä takoi A-nuorten SM-liigassa Bluesille 13 ottelussa tehot 5+9=14.

Puhakka on alunperin Kirkkonummen Salamoiden kasvatti. Hyökkääjä on voittanut junioreissa C-nuorten SM-hopeaa 2013 Bluesissa ja B-nuorten Suomen mestaruuden 2014 Jokereissa. Mestiksessä Puhakka debytoi toissa kaudella ja voitti tuolloin Espoo Unitedin kanssa Mestis-pronssia.

Kumin pelaa lohipaidassa numerolla 40 ja Puhakan pelipaidan selkää komistaa numero 47.

Tervetuloa lohipaitaan, Mikko Kumin ja Joona Puhakka!

Mestis