Kiekko-Vantaa kaatui Lempäälässä huonoon toiseen erään

13.09.2018

Mestis-kauteen valmistautuva Kiekko-Vantaa kärsi torstaina 2–4-tappion LeKin vieraana Lempäälässä.

Kiekko-Vantaa aloitti ottelun vahvasti ja avauserän jälkeen lohipaidat johtivatkin 1–0, kun jo kolmannella peliminuutilla ensiesiintymisensä lohipaidassa tehnyt puolustajalupaus Roope Reini pamautti viivalta kiekon pussiin. Syöttöpisteen korjasi taikuri Joona Monto.

Avauserässä nähtiin myös todella ikävä tilanne, jossa Kiekko-Vantaan juonikas sentteri Alex Levänen loukkaantui ja joutui jättämään pelin kesken.

Toinen erä oli lohipaidoilta kiistatta vaisu. LeKi otti kuskin paikan ottelussa ja takoi kolme maalia. Niin Janne Seppänen, Erkka Seppälä kuin Santeri Vuotikin heiluttivat verkkoa.

Kolmannessa erässä Kiekko-Vantaa petrasi jälleen pelaamista, mutta voittotaisteluun se ei enää päässyt mukaan. LeKin puolustaja Riku Väkiparta tinttasi komeasta suorasta hyökkäyksestä 4–1-johto-osuman.

Kiekko-Vantaa kavensi vielä loppuhetkillä, kun Sami Salminen iski luukulta ylivoimalla limpun verkkoon. Osumaan maukkaan syötön tarjoili maestro Joona Harjama. Kakkossyötön keräsi puolustaja Tyko Karjalainen.

Lohipaitojen tolppien välissä Watteri Ignatjew kirjautti 22 torjuntaa. Mukaan mahtui useampi tärkeä pelastus.

Kiekko-Vantaa pelaa seuraavan harjoitusottelunsa joko ensi viikon keskiviikkona Peliittojen vieraana tai perjantaina kotikaukalossa TUTO:a vastaan. Mestiksen runkosarja starttaa lohipaidoilla 28. syyskuuta kotiottelulla hallitsevaa mestaria KeuPa HT:ta vastaan.

LeKi–Kiekko-Vantaa 4–2 (0–1, 3–0, 1–1)

3.01 0–1 Roope Reini (Joona Monto)

23.56 1–1 Janne Seppänen (Kristian Tanus, Erkka Seppälä) YV

27.30 2–1 Erkka Seppälä (Niko Lahtinen, Matias Haaranen)

38.01 3–1 Santeri Vuoti (Otto Mäkinen, Anton Ollikainen)

47.37 4–1 Riku Väkiparta (Kristian Tanus, Matias Haaranen)

57.57 4–2 Sami Salminen (Joona Harjama, Tyko Karjalainen) YV