Kiekko-Vantaa | Mestis

Kiekko-Vantaa ja Pohjola Sairaala yhteistyöhön

04.05.2018

Kiekko-Vantaa ja Pohjola Sairaala ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. 

Kiekko-Vantaa ja Pohjola Sairaala allekirjoittivat merkittävän kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. Tahot ovat tehneet yhteistyötä aikaisemminkin, mutta nyt hedelmällinen yhteistyö tiivistyy.

– Pohjola Terveyden kanssa tehty yhteistyösopimus on Kiekko-Vantaalle todella merkittävä. Olemme aikaisemminkin käyttäneet Pohjola Terveyden palveluja ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä siihen, miten pelaajien vamma-asiat on siellä hoidettu, Kiekko-Vantaa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Kai Sointu kertoo.

– Erittäin hieno asia, että meidän Pohjola Sairaala pääsee tekemään yhteistyötä Kiekko-Vantaan kanssa. Toivon, että meidän kokeneet urheilulääkärit ja fysiot pystyvät auttamaan Kiekko-Vantaan entistä parempiin saavutuksiin kokemuksella, laadulla ja nopeasti, Pohjola Sairaalan Urheilupäällikkö Timo Lounio sanoo.

Lähin Pohjola Sairaala pääkaupunkiseudulla asuville sijaitsee Helsingin Pikku Huopalahdessa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Samasta paikasta löytyvät kaikki terveyteen liittyvät palvelut mitä tarvitset ja ammattitaitoinen palvelu. 

Mestis