Kiekko-Vantaa | Mestis

Kiekko-Vantaa ja OP Vakuutus aloittivat yhteistyön

06.07.2018

Kiekko-Vantaa ja OP Vakuutus ovat aloittaneet yhteistyön 3.7.2018 alkaen. Tavoitteena on yhdessä vahvistaa Kiekko-Vantaan toimintaa ja OP Vakuutuksen läsnäoloa harrastajien sekä heidän perheidensä arjessa. 

Yhteistyön johdosta OP Vakuutus tarjoaa Kiekko-Vantaan jäsenille, seuraajille ja heidän perheenjäsenilleen kumppanietuna vakuutusalennuksia kotivakuutuksesta sekä jatkuvista matkustaja- ja matkatavaravakuutuksista. Kumppanietujen lisäksi, ostamalla vakuutuksen yhteistyön kautta tuet myös seurasi toimintaa. Hyödyntääksesi kumppaniedut ja tukeaksesi Kiekko-Vantaan toimintaa, pyydä tarjous haluamistasi vakuutuksista ja ilmoita Kiekko-Vantaan kumppanikoodi tarjouspyynnön lisätietokenttään. 

Kiekko-Vantaan kumppanikoodi: KIVA20 

Lue lisää vakuutuksista ja eduista, sekä pyydä tarjous osoitteessa uusi.op.fi/kumppaniseuran-vakuutusedut-ja-palvelut .

Turvaa terveytesi myös harrastusten ulkopuolella 

Loukkaantumisia ja sairastumisia voi sattua myös harrastusten ulkopuolella, minkä vuoksi terveyden turvaaminen myös vapaa-ajalla on ensiarvoisen tärkeää. OPn terveysvakuutuksella varmistat nopean hoitoon pääsyn ja parhaan mahdollisen hoidon sitä tarvitessasi – haluamasi mukaan niin julkisia kuin yksityisiäkin terveyspalveluita hyödyntäen. OPn terveysvakuutusasiakkaana sinua palvelevat myös Pohjola Terveys, laaja lääkärikumppaniverkosto sekä Pohjola Terveysmestari. Saat lisäksi käyttöösi urheilijan erityistarpeet ymmärtävän sekä urheiluvammoihin ja näiden selättämiseen erikoistuneen Urheiluklinikan palvelut. 

Voit pyytää tarjouksen OPn terveysvakuutuksesta samalla kertaa muiden vakuutusten kanssa. Muistathan ilmoittaa Kiekko-Vantaan kumppanikoodin (KIVA20) myös silloin, kun pyydät tarjouksen terveysvakuutuksesta erikseen. 

Matkavakuutuksen myöntää vakuutusosakeyhtiö Eurooppalainen. Muut vakuutukset myöntää OP Vakuutus Oy.

Mestis