K-Vantaa kaatui taistellen – TUTO välieriin

17.03.2018

Kiekko-Vantaa koki viidennessä puolivälieräottelussa niukan 1–2-tappion TUTO:lle. Hienosti läpi kauden taistelleiden lohipaitojen kausi päättyi pettymykseen.

TUTO eteni hurjassa ja kiihkeässä puolivälieräsarjassa jatkoon otteluvoitoin 1–4. Kaikki viisi peliä Mestiksen klassikkojoukkueiden välillä oli tasaisia vääntöjä.

Kiekko-Vantaa laittoi kotiyleisön edessä kaiken likoon, mutta tällä kertaa vain luu jäi käteen tasaisessa kiekkonäytelmässä. Lohipaitojen 1–0-johtomaalin nakutti avauserässä upean ylivoimakuvion päätteeksi ikitaistelija Joonas Hyttinen. Upeat esityöt osumaan tarjoilivat Erik Embrich ja kultakypärä Janne Kivilahti

TUTO nakutti toisessa erässä kaksi maalia ja käänsi pelin. Ensin Juho Virtanen laukoi yllätyksellisellä kudilla 1–1-tasoituksen ja toisen erän lopussa Niklas Näppi räppäsi rannekudilla etukulmasta voitto-osuman.

Kolmannessa erässä Kiekko-Vantaa haki vimmatusti tasoitusta, muttei siinä onnistunut hyvästä yrityksestä huolimatta.

Runkosarjassa neljänneksi sijoittuneen Kiekko-Vantaan kausi päättyi pettymykseen, mutta joukkueesta täytyy olla ylpeä. Se antoi kaikkensa ja puhalsi yhteen hiileen.

Kiekko-Vantaa haluaa kiittää faneja, kaikkia mukana eläneitä ja yhteistyökumppaneita kuluneesta kaudesta!

Kiekko-Vantaa–TUTO 1–2 (1–0, 0–2, 0–0)

6.19 1–0 Joonas Hyttinen (Erik Embrich, Janne Kivilahti) YV

25.25 1–1 Juho Virtanen (Olli Kaskinen, Aki Keinänen)

39.18 1–2 Niklas Näppi (Aki Kangasmäki, Olli Kaskinen)