Kiekko-Vantaa | Mestis

Ignatjew tolppien väliin – katso kokoonpano IPK-otteluun

17.11.2018

Kiekko-Vantaa päättää kolmen vierasottelun viikkonsa tänään Iisalmen Peli-Karhujen vieraana. Lohipaitojen maalilla torjuntavastuun ottaa veskarilupauksistamme Waltteri Ignatjew. 

Kiekko-Vantaa ja IPK iskevät yhteen ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Lohipaidat löytyvät sarjataulukosta sijalta yhdeksän ja kolmatta kauttaan Mestistä pelaavat iisalmelaiset on valahtanut sarjajumboksi. Molemmat joukkueet lähtevät iltaan kolmen ottelun mittaisissa tappioputkissa. 

Kiekko-Vantaan kokoonpanoon tulee pieniä viilauksia ja suurin muutos tapahtuu maalin suulla. Tolppien välissä torjuntavastuun ottaa Mestiksen torjuntatilaston yhdeksäs, 18-vuotias veskarilupaus Waltteri Iganatjew. Pakkipareja on hieman muutettu, mutta hyökkäyskoostumukset ovat ennallaan. 

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat puolustaja Emil Leppänen ja hyökkääjä Riku Tiainen. Huilivuorossa ovat Juho Ratilainen, Eemeli Heikkinen ja Roope Niskanen. Hyökkääjä Ville-Valtteri Mustonen on Jokerien A-nuorten vahvuudessa Rauman-turnauksessa ja puolustaja Mikko Kumin jatkaa lainalla Porvoon Huntersin Suomi-sarjajoukkueessa.

IPK–Kiekko-Vantaa tänään klo 17 Iisalmen jäähallissa. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä Elisa Viihde Sportin kautta. 

Kiekko-Vantaa tänään:

8 Miro-Pekka Saarelainen–81 Joona Monto–67 Joel Sund

13 Erik Embrich–29 Joona Harjama–11 Henri Tamminen

43 Jussi Pelto-Arvo–3 Pekka Niemimaa–25 Antton Mönkäre

26 Jesse Niemi–27 Alex Levänen–47 Joona Puhakka

 

28 Ilari Metsola–53 Nico Nurmikanta

72 Jere Kiviniemi–52 Eetu Torpström

22 Tyko Karjalainen–63 Roope Reini

2 Joel Pyykkönen

 

1 Waltteri Ignatjew (30 Eetu Mäkiniemi)

Mestis