Kiekko-Vantaa | Mestis

Hermes tyly vieras Tikkurilan perjantai-illassa

26.01.2018

Kiekko-Vantaa kärsi kotikaukalossa tylyn 0–5-rökäletappion, kun Hermes haki erinomaisella vieraspelillä täyden pistepotin Trio Areenalta.

Sarjakolmonen Kiekko-Vantaa jäi ensimmäistä kertaa tällä kaudella maaleitta. Vantaalaisten viiden ottelun mittainen kotiotteluiden pisteputki katkesi myös. 

Kiekko-Vantaa aloitti kamppailun vahvasti ja ensimmäisellä 10-minuuttisella se vei peliä, eikä Hermes päässyt kiekon kanssa mihinkään. Lohipaidoilla oli paikat iskeä muutamakin osuma, mutta Hermeksen maalilla nollapelin torjunut Samuel Jukuri oli erinomainen läpi illan. 

Jumalpaidat puolustivat läpi kamppailun tiiviisti ja huippupaikoille oli vantaalaisten erittäin haastavaa päästä. Hermes sai toisessa erässä tapettuaan kahden miehen alivoiman hurjan hurmoksen päälle ja rynnisti selvään voittoon.

Kiekko-Vantaa ei päässyt toisessa ja kolmannessa erässä lähellekään omaa tasoaan. Edelleen ylivoimapelaaminen tuotti lohipaidoille suuria vaikeuksia, vaikka ajoittain kiekko liikkukin mallikkaasti. 

Hermeksen maaleista vastasivat Tikkurilan perjantai-illan kiekkonäytelmässä Ville Ahlgren, Niki Blomberg, Sampo Paulaharju, Aku Kestilä ja Saku Kivinen

Kiekko-Vantaan maalilla Jani Kautto torjui 29 kertaa. Hermeksen tolppien välissä kauden ensimmäisen nollapelinsä torjunut Samuel Jukuri pysäytti 26 kiekkoa. 

Lohipaitojen kausi jatkuu keskiviikkona kotiottelulla RoKia vastaan. 

Kiekko-Vantaa–Hermes 0–5 (0–0, 0–3, 0–2)

24.15 0–1 Ville Ahlgren (Taavi Tiala, Janne Pälve)

27.50 0–2 Niki Blomberg (Joonas Sammalmaa, Niko Kuiri)

39.29 0–3 Sampo Paulaharju (Mikko Virtanen, Joonas Sammalmaa) YV

43.07 0–4 Aku Kestilä (Risto Mattila, Niko Kuiri)

53.55 0–5 Saku Kivinen (Mikko Virtanen, Sampo Paulaharju)

Torjunnat:

Jani Kautto, K-Vantaa 6+14+9=29

Samuel Jukuri, Hermes 8+9+9=26

Mestis