Kiekko-Vantaa | Mestis

Eetu Torpström Mestiksen marraskuun tulokas

03.12.2018

Ensimmäistä kauttaan Mestistä pelaava Eetu Torpström on valittu Mestiksen marraskuun parhaaksi tulokkaaksi.

Taitava ja hyvin liikkuva kiekollinen puolustaja Eetu Torpström on pelannut lohipaidassa 22 ottelua tehoilla 5+6=11. KalPan kasvatti on tulokkaiden pistepörssissä viidentenä ja pelannut upealla tasolla.

– Hyvin on pelit mennyt ja onnistumisia on nyt viime aikoina tullut mukavasti. Joukkueella on nyt hyvä jakso päällä ja oma pelikin on kehittynyt koko ajan, Eetu Torpström kertoo.

Jokereiden kahden suunnan sopimuksella lohipaidassa pelaava Torpström tehtaili marraskuun kymmenessä ottelussa tehot 3+3.

– Hyvin on tullut vastuuta ja onnistumisten myötä itseluottamus on noussut. Ihan hieno aloitus ollut Mestis-kaudelle henkilökohtaisesti, Torpström sanoo.

Oikealta laukova Torpström valittiin toissa kaudella Nuorten SM-liigan kakkostähdistöön pelattuaan KalPassa 25 tehopisteen seosngin. Viime kaudella Torpström pelasi kahdeksan ottelua NCAA-sarjaa Yhdysvalloissa UMassin yliopistojoukkueessa, jossa seuratoverina oli muun muassa alle 20-vuotiaiden maailmanmestari ja Colorado Avalanchen ykköskierroksen varaus Cale Makar.

Lokakuussa Mestiksen tulokkaaksi valittiin koko sarjan pistepörssissä toisena, Kiekko-Vantaan Miro-Pekka Saarelaisen jälkeen oleva sarjakärki LeKin Tappara-laina Kristian Tanus.

Mestis