Kiekko-Vantaa | Mestis

Eetu Mäkiniemi debytoi Mestiksessä – katso kokoonpano

02.11.2018

Kiekko-Vantaa matkustaa tänään Ketterän vieraaksi Imatralle. Kiekko tippuu jäähän Spa Areenalla klo 18.30.

Lohipaitojen tolppien välissä Mestis-debyyttinsä tekee Carolina Hurricanesin varaama 19-vuotias maalivahtilupaus Eetu Mäkiniemi. Kiekko-Vantaan oma kasvatti on ollut alkukauden sivussa loukkaantumisen vuoksi.

Ketjukoostumuksiin tulee pieniä viilauksia. Joona Monton johtama tehokentällinen jatkaa yhdessä. Joona Harjaman rinnalla pelaavat neljän ottelun pisteputkessa oleva Erik Embrich ja Ville-Valtteri Mustonen, Alex Levänen saa vierelleen Jesse Niemen ja kokoonpanoon paluun tekevän Joona Puhakan. Nelosketjun keskellä kapteeni Pekka Niemimaan laidoilla viilettää alkukauden tutkapari Jussi Pelto-Arvo sekä Roope Niskanen. Pakkiparit sen sijaan pysyvät ennallaan.

Loukkaantumisen vuoksi sivussa on puolustaja Emil Leppänen. Huilivuorossa ovat puolustaja Eemeli Heikkinen sekä hyökkääjä Antton Mönkäre. Puolustaja Mikko Kumin jatkaa Suomi-sarjajoukkue Huntersin vahvuudessa.

Yhteistyöseura Jokerien mukana vieraskiertueella Venäjällä ovat maalivahti Juho Ratilainen ja puolustaja Nico Nurmikanta.

Kiekko-Vantaa on sarjassa kahdeksantena. Kolmen ottelun voittoputkessa iltaan lähtevä Ketterä löytyy sijalta neljä. Joukkueet ovat kohdanneet Mestis-historiassa viisi kertaa ja näistä voitot ovat lohipaidoille 3–2.

Ketterä–Kiekko-Vantaa klo 18.30 Imatran Spa Areenalla.

Kiekko-Vantaa tänään:

8 Miro-Pekka Saarelainen–81 Joona Monto–67 Joel Sund

20 Ville-Valtteri Mustonen–29 Joona Harjama–13 Erik Embrich

26 Jesse Niemi–27 Alex Levänen–47 Joona Puhakka

43 Jussi Pelto-Arvo–3 Pekka Niemimaa–86 Roope Niskanen

17 Riku Tiainen

 

63 Roope Reini–28 Ilari Metsola

72 Jere Kiviniemi–52 Eetu Torpström

2 Joel Pyykkönen–22 Tyko Karjalainen

 

30 Eetu Mäkiniemi (1 Waltteri Ignatjew)

Mestis