Kiekko-Vantaa | Mestis

Eemeli Heikkinen vahvistamaan puolustusta

11.05.2018

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen puolustaja Eemeli Heikkisen kanssa. 

Kiekko-Vantaa vahvistuu 23-vuotiaalla puolustajalla Eemeli Heikkisellä

– Innolla odotan syksyn tuloa. Koen, että Vantaa on minulle paras paikka. Minut haluttiin tänne ja itse halusin tulla. Meillä on hyvä joukkue kasassa ja kopissa on tuttuja kundeja, joten tänne oli helppo tulla, Eemeli Heikkinen kertoo.

Heikkinen pelasi viime kaudella Mestistä Rovaniemen Kiekon riveissä, jossa raamikas puolustajajärkäle saalisti 45 ottelussa tehot 6+7=13.

– Se oli hieno kokemus. Kausi jäi joukkueella pelillisesti vajaaksi. Itselle se oli hyvä vuosi ja koen, että olen nyt parempi pelaaja. Siellä kasvoi myös ihmisenä ja tutustui hienoihin ihmisiin. Ei ole mitään pahaa sanottavaa, mutta nyt on nasta olla takaisin Vantaalla, Heikkinen sanoo.

Järvenpään Haukkojen kasvatti on pelannut urallaan 46 liigaottelua Helsingin IFK:n pelipaidassa. 

Heikkinen otti ensimmäiset luistimen piirtonsa Mestis-kaukaloissa nimenomaan Kiekko-Vantaan miehistössä kaudella 2013–14. 

 – Puolustuspelaaminen, simppeli tekeminen ja pelin avaaminen ovat vahvuuksiani. Kehityskohde on kiekollisessa pelissä. Haluan pystyä myös tekemään pinnoja. Niiden makuun pääsin viime kaudella ensimmäistä kertaa oikeastaan urallani. Haluan kehittyä kokonaisvaltaisesti paremmaksi puolustajaksi, Heikkinen tuumii. 

Jämäkästä oman pään pelistä, painavasta laukauksesta tunnettu ja isokokoiseksi pelaajaksi hyvin liikkuva puolustaja on pelannut Mestiksessä 89 ottelua K-Vantaan, Peliittojen ja RoKin riveissä.

– Haluamme olla kärkikahinoissa ja mennä pitkälle. Siitä ei ole epäillystäkään, eikä kukaan tyydy mihinkään keskikastiin, Heikkinen pohtii.

Kiekko-Vantaan sopimustilanne kaudelle 2018–19

Maalivahdit:

Waltteri Ignatjew
Juho Ratilainen (Jokerit)
Eetu Mäkiniemi (Jokerit)

Puolustajat:
Eemeli Heikkinen
Ilari Metsola
Joel Pyykkönen
Nico Nurmikanta (Jokerit)
Roope Reini (Jokerit)

Hyökkääjät:
Alex Levänen
Joakim Kukkonen
Roope Niskanen
Antton Mönkäre
Miro-Pekka Saarelainen
Joona Monto (Jokerit)
Erik Embrich (Jokerit)
Aleksi Halme (Jokerit)

Mestis