Kiekko-Vantaa | Mestis

Antton Mönkäre tuo joukkueeseen johtajuutta

06.05.2018

Monipuolinen hyökkääjä Antton Mönkäre on nyt valmiimpi pelaaja kuin edellisen kerran lohinutussa.

Johtajuus. Sitä Kiekko-Vantaan miehistöön tuo ensi kaudella erinomaisena joukkuepelaajana tunnettu 22-vuotias Antton Mönkäre

– Olen kahden suunnan työteliäs pelaaja, joka toivottavasti saa tulosta aikaan myös hyökkäyspäässä. Tuon johtajuutta koppiin, entinen HIFK:n A-nuorten kapteeni kertoo. 

Espoolaislähtöinen Mönkäre pelasi kahdella edellisellä kaudella SaiPassa, jossa pääsi pelaamaan yhteensä 29 liigaottelua.

– Hyvä kokemus ja nautin ajastani siellä. Pääsin näkemään liigamaailman ja nyt tiedän, että mitä seuraava steppi sinne vaatii. Sain myös intin alta pois, niin ei tarvitse sitäkään enää miettiä. Ensimmäinen liigaottelu oli mahtava hetki, A-nuorten SM-liigassa lähes piste per peli tahdilla täppiä tehtaillut Mönkäre sanoo.

Mönkäre odottaa innolla tulevaa kautta lohipaidassa. Sekä laiturina että sentterinä viihtyvä hyökkääjä kokee Kiekko-Vantaan hyvänä paikkana kehittyä ja menestyä. 

– Täällä on hyvä tilaisuus päästä eteenpäin ja menestyä. Kiekko-Vantaassa on hyvä valmennus ja toiminta muutenkin on todella hyvällä tasolla. On mukava päästä myös takaisin pääkaupunkiseudulle, Mönkäre tuumii. 

Kiekko-Vantaan paidassa ensimmäiset Mestis-ottelunsa kaudella 2015–16 pelannut Mönkäre on nyt valmiimpi pelaaja. GrIFK-kasvatti haluaa ottaa joukkueesta mahdollisimman ison roolin.

– Tietenkin haluan olla mahdollisimman isossa roolissa ja auttaa Kiekko-Vantaata menestymään. Toivottavasti pääsemme joukkueena pitkälle, Mönkäre toteaa.

Kiekko-Vantaa aloittaa toisen yhteisen harjoitusviikkonsa maanantaina Kisakalliossa testeillä. Sen jälkeen treeneissä mennään kovaa aina kesäkuun lopussa starttaavaan omatoimiseen jaksoon saakka.

– Voimaominaisuuksia pitää kehittää erityisesti. Räjähtävää voimaa lisää. Omatoimisella jaksolla treenataan ja tehdään ehkä joku lomamatka tyttöystävän kanssa. Muuttohommiakin on tässä kesällä edessä, Mönkäre valottaa.

Mestis