A-nuorille tappio K-Kissojen vieraana – harjoitusotteluiden ohjelmaan muutos

08.08.2018

Kiekko-Vantaan A-nuoret koki 3–8-tappion Karhu Kissojen vieraana kauden kolmannessa harjoitusottelussaan Helsingin jäähallin alakerrassa.

Muikut ei saanut parasta irti koneestaan keskiviikkoiltana ja viime keväänä nuorten SM-liigan alemmassa loppusarjassakin esiintynyt Karhu-Kissat vei voiton kotikaukalossaan maalein 8–3 (1–1, 4–0, 3–2).

Kiekko-Vantaan maaleista vastasivat Lauri SavelaJere Aunttila ja Markku Kitunen.

– Hetkittäin meiltä ihan hyvää tekemistä, mutta ei me parhaimpaan suoritukseen päästy. Ensimmäiset 30 minuuttia peli oli 1–1. Sitten sattui notkahdus, jonka Karhu-Kissat käytti todella tehokkaasti. Huonoilla kiekollisilla suorituksilla avauspelissä lahjoitimme neljä maalia. Kolmannen erän alku oli jälleen hyvä ja saatiin siihen hyvä draivi kavennusosumilla päälle, Kiekko-Vantaan A-nuorten päävalmentaja Jani Manninen kertoi.

Kiekko-Vantaan A-nuoret ovat pelanneet nyt kolme harjoituspeliä, joista saldona on voitto, tasapeli ja tappio. Muikut pelaavat seuraavan harjoitusottelunsa ensi keskiviikkona Trio Areenalla Blues Akatemiaa vastaan.

Kiekko-Vantaan harjoitusotteluiden ohjelmaan on tullut yksi muutos, sillä lauantaina 18. elokuuta Muikut ei kohtaakaan Karhu-Kissoja uudemman kerran Trio Areenalla, vaan vastaan asettuu Suomi-sarjajoukkue Huntersin miesten edustusjoukkue. Porvoolaisten miehistössä ensi kaudella pelaa vantaalaisille tuttuja kasvoja, kuten Robin SaariNico BjörkbackaPerttu LeschTeemu Väisänen ja Teemu Mielonen.