Kiekko-Vantaa | Mestis

Tuomas Huhtanen vahvistaa lohipaitoja

31.10.2017

Laitahyökkääjä Tuomas Huhtanen liittyy Kiekko-Vantaan riveihin tämän viikon ajaksi.

Loukkaantumissumasta kärsivä sarjakakkonen Kiekko-Vantaa vahvistuu kokeneella laitahyökkääjä Tuomas Huhtasella

– Meni taas aika pitkäksi pelipaikan odottaminen. Viime kaudella pelasin 9. joulukuuta ensimmäisen otteluni, mutta nyt ei tarvinnut ihan niin kauan odottaa. Hienoa päästä pelaamaan ja innolla liityin joukkueeseen mukaan, Tuomas Huhtanen kertoi tiistain harjoituksen jälkeen.

Raamikas 30-vuotias laitahyökkääjä on tositoimissa heti huomenna, kun Kiekko-Vantaa isännöi kotikaukalossa RoKia.

– Neljään päivään kolme peliä on kova suoritus, mutta se hoidetaan kuin ammattimies. Homman pitää heti rullata ja joka ilta laitetaan kaikki likoon, Huhtanen sanoi.

Huhtanen on pelannut urallaan 446 runkosarjaottelua SM-liigassa kasvattajaseuransa Ässien, Lukon, HIFK:n, Lukon, Ilveksen ja KooKoon riveissä. Voimalaituri oli voittamassa SM-hopeaa Ässissä tulokaskaudellaan 2005–06.

Viime kaudella Huhtanen kiekkoili Mestiksessä sekä Peliittojen että Jokipoikien riveissä. Heinolassa viidessä ottelussa kertyi tehot 2+1 ja ärjypaidassa 16 kamppailussa hyökkääjä saalisti tehot 6+2.

– Tuon joukkueeseen suoraviivaisuutta, taklauksia ja kovan työmäärän. Samaa peliä pelaan oli sarja sitten SM-liiga tai Mestis. Ei tässä iässä enää pelityyliä muuteta, Huhtanen tuumi.

Tervetuloa lohipaitaan, Tuomas Huhtanen!

Mestis